Woning verduisteren

Maak het donker

De zon is heerlijk, maar niet als de zon al in de vroege ochtend uw kamer binnen schijnt. Met de juiste verduistering kunt u lekker een uurtje langer blijven liggen.


Aan de buitenzijde

Met rolluiken en Verano ritzscreens® verduisteren we uw woning aan de buitenkant. Rolluiken zorgen voor een complete verduistering, terwijl ritzscreens® juist de vervelende lichtschitteringen tegenhouden. Naast rolluiken en ritzscreens® zorgen ook zonneschermen, uitvalschermen en markiezen van Renoco voor de nodige verduistering in uw huis.


Aan de binnenzijde

U kunt ook de woning verduisteren door de juiste producten te kiezen die we aan de binnenkant van uw huis monteren. Lamellen en jaloezieën, zijn makkelijk schoon te maken en houden de zon goed tegen. Plisségrodijen, vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen geven een warm gevoel aan uw interieur. Wil je weten wat het beste past bij uw huis, kom dan eens langs in de showroom. We adviseren u graag.


Nu we toch bezig zijn, houdt ook muggen, vliegen en andere insecten buiten

Nooit meer in het holst van de nacht op muggenjacht! Of jagen op die vervelende bromvlieg met uw elektrische vliegenmepper. Unilux horren houden niet aleen muggen maar ook vliegen en andere insecten buiten. Voor elk raam of deur een Unilux hor op maat.


Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2021 Renoco