Woning verduisteren

Verduister Uw Ruimte voor Totale Rust en Privacy

Genieten van de zon is heerlijk, maar niet wanneer het zonlicht al vroeg in de ochtend uw kamer binnen schijnt. Met de juiste verduistering kunt u nog even lekker blijven liggen en genieten van wat extra slaap. Ontdek onze oplossingen voor effectieve verduistering, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust zonder gestoord te worden door het vroege zonlicht.


Aan de buitenzijde

Met rolluiken en Verano ritzscreens® verduisteren we uw woning aan de buitenkant. Rolluiken zorgen voor een complete verduistering, terwijl ritsscreens® juist de vervelende lichtschitteringen tegenhouden. Naast rolluiken en ritsscreens® zorgen ook zonneschermen, uitvalschermen en markiezen van Renoco voor de nodige verduistering in uw huis.


Aan de binnenzijde

U kunt ook de woning verduisteren door de juiste producten te kiezen die we aan de binnenkant van uw huis monteren. Lamellen en jaloezieën, zijn makkelijk schoon te maken en houden de zon goed tegen. Plisségrodijen, vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen geven een warm gevoel aan uw interieur.


Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01