Rolpoorten

Verano rolpoort inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Rolpoorten-Sittard-Geleen-Limburg

De rolpoort als alternatief voor de sectionaalpoort

De rolpoorten van Renoco zijn altijd elektrisch en uiteraard op afstand te bedienen. In combinatie met de Somfy motoren en het Tahoma home control systeem, zijn de rolpoorten ook via uw smartphone te bedienen, net als alle andere componenten in uw huis, zoals de verlichting.

De rolpoorten rollen aan de bovenzijde op in een kast en zijn de ideale oplossing voor garages met weinig tot geen inbouwruimte. De montage kan zowel binnen als aan de buitenkant van de garagemuur gemonteerd worden. Kortom in elke garage past een Renoco rolpoort. Maak een keuze uit de vele beschikbare kleuren en laat de rolpoort helemaal passen bij jouw huis.

Vanuit ons hoofdkantoor in Sittard verkoopt Renoco Rolpoorten van het kwaliteitsmerk Verano, inclusief vakkundige montage in heel Limburg! Wilt u onze producten ervaren? Kom dan langs in onze 400m2 grote showroom te Sittard, met Rolpoorten en andere Renoco producten. Én niet geheel onbelangrijk, ervaren verkopers met veel productkennis, zij kunnen het gebruik van Rolpoorten demonstreren en al uw vragen beantwoorden.

Assortiment rolpoorten

Base

Plus

Base

De RenoCom® Base rolpoort van het kwaliteitsmerk Verano, wordt altijd op maat gemaakt & vakkundig geplaatst.

De stevige lamellen van de RV 55 hebben een zonwerende, isolerende en geluidswerende werking. De RV 55 is minder dan de RV 77 geschikt als garagedeur toepassing, maar kan in kleinere afmetingen hier wel voor gebruikt worden. De RV 55 is standaard voorzien van elektrische bediening.

Prijzen

Specificaties

Merk Verano
Sterren
Max. breedte 4400 mm
Max. hoogte 4000 mm
Bediening Elektrisch
Kleuren
Afstandsbediening
Drukknop
Demontage - Afvoer

Plus

De RenoCom® Plus rolpoort van het kwaliteitsmerk Verano, wordt altijd op maat gemaakt & vakkundig geplaatst.

De RenoCom Plus heeft hogere en dikkere lamellen, een betere isolatie waarde en is steviger dan de RV 55. Hiermee is deze geschikt voor grotere oppervlakken. Tevens is de RV 77 perfect als garagedeur toepassing tot wel breedtes van 5000 mm. De RV 77 is zonwerend, isolerend en geluidswerend. Altijd met elektrische bediening en beschikbaar in 10 kleuren.

Prijzen

Specificaties

Merk Verano
Sterren
Max. breedte
Max. hoogte
Bediening
Kleuren
Afstandsbediening
Drukknop
Demontage - Afvoer

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Waar kunt u rolpoorten kopen?

Rolpoorten koopt u het beste bij Renoco in Sittard - Geleen, Limburg. Wij verkopen Verano rolpoorten perfect op maat gemaakt & vakkundig gemonteerd. Bezoek de showroom aan de Economiestraat 1 in Sittard.

Rolpoorten - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01