Rolpoorten

Verano rolpoort inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Rolpoorten-Sittard-Geleen-Limburg

De Rolpoort als Vervangend Alternatief voor de Sectionaalpoort

De rolpoorten van Renoco zijn altijd elektrisch en uiteraard op afstand te bedienen. In combinatie met de Somfy motoren en het Tahoma home control systeem, zijn de rolpoorten ook via uw smartphone te bedienen, net als alle andere componenten in uw huis, zoals de verlichting.

De rolpoorten rollen aan de bovenzijde op in een kast en zijn de ideale oplossing voor garages met weinig tot geen inbouwruimte. De montage kan zowel binnen als aan de buitenkant van de garagemuur gemonteerd worden. Kortom in elke garage past een Renoco rolpoort. Maak een keuze uit de vele beschikbare kleuren en laat de rolpoort helemaal passen bij jouw huis.

Wilt u onze producten ervaren? Kom dan langs in onze 400m2 grote showroom te Sittard, met Rolpoorten en andere Renoco producten. Én niet geheel onbelangrijk, ervaren verkopers met veel productkennis, zij kunnen het gebruik van Rolpoorten demonstreren en al uw vragen beantwoorden.

Assortiment rolpoorten

RenoCom® Base

RenoCom® Plus

RenoCom® Base

De RenoCom® Base rolpoort van Verano wordt op maat gemaakt en professioneel geplaatst. Met zijn stevige lamellen biedt de RV 55 zonwerende, isolerende en geluidswerende eigenschappen. Hoewel de RV 55 minder geschikt is als garagedeur in vergelijking met de RV 77, kan hij wel worden gebruikt voor kleinere afmetingen. Standaard wordt de RV 55 geleverd met elektrische bediening.

Prijzen

Specificaties

Merk Verano
Sterren
Max. breedte 4400 mm
Max. hoogte 4000 mm
Bediening Elektrisch
Afstandsbediening
Drukknop
Demontage - Afvoer

RenoCom® Plus

De RenoCom® Plus rolpoort van Verano, biedt uitstekende kwaliteit en wordt op maat gemaakt en professioneel geïnstalleerd. Met zijn hogere en dikkere lamellen biedt de RenoCom Plus een betere isolatie en stevigheid, waardoor hij ideaal is voor grotere oppervlakken. Deze rolpoort is ook perfect geschikt als garagedeur tot een breedte van 5000 mm. Met zonwerende, isolerende en geluidswerende eigenschappen, wordt de RenoCom Plus standaard geleverd met elektrische bediening en is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Prijzen

Specificaties

Merk Verano

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Waar kunt u rolpoorten kopen?

Rolpoorten van de hoogste kwaliteit vindt u bij Renoco in Sittard - Geleen, Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in Verano rolpoorten, die volledig op maat worden gemaakt en professioneel worden geïnstalleerd. Breng een bezoek aan onze showroom aan de Economiestraat 1 in Sittard en ontdek de perfecte rolpoortoplossing voor uw behoeften.

Rolpoorten - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01