Ramen bekleden

Functioneel en modieus

Met de juiste raamdecoratie wordt uw huis mooier. Maar de juiste raamdecoratie zorgt ook voor meer privacy door minder inkijk in uw huis. Dit verhoogt het woongenot en draagt dus bij aan een prettige leefomgeving.

Daarnaast is raamdecoratie natuurlijk ook gewoon een mooie aankleding van de ruimte waar u woont.


Een boost voor je interieur

Kies zelf wat u mooi vindt en kijk waar de meeste behoefte aan is. Combineer mooie materialen en stel het ideale product samen. We helpen u graag in onze showroom. Kom eens kijken naar jaloezieën, plissés, lamellen, rolgordijnen en vouwgordijnen. Of u nu een klassieke uitstraling zoekt of een moderen look wil, voor elke interieur hebben we de juiste oplossing.


Nu we toch bezig zijn, houdt ook muggen, vliegen en andere insecten buiten

Nooit meer in het holst van de nacht op muggenjacht! Of jagen op die vervelende bromvlieg met uw elektrische vliegenmepper. Unilux horren houden niet aleen muggen maar ook vliegen en andere insecten buiten. Voor elk raam of deur een Unilux hor op maat


Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2022 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01