Slimme markiezen

Slimme bediening voor uw markiezen

Slimme Bediening voor uw Markiezen

Ontdek het gemak van elektrische markiezen! Traditioneel worden markiezen met een optrekkoord bediend, maar met meerdere markiezen kan dit een uitdaging zijn. Met elektrische markiezen bedient u met één klik alle markiezen zonder enige krachtinspanning. Bovendien kunt u uw markiezen automatiseren en koppelen aan een zon- of windsensor voor extra gemak. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar meer informatie over de markiezen zelf? Bekijk dan onze markiezen pagina.


Markiezen

Markiezen Bedienen zoals u dat Wenst

Met onze slimme bedieningsopties voor uw markiezen hoeft u geen fysieke inspanning meer te leveren en kunt u uw markiezen vanaf elke locatie controleren. Ontdek hieronder al onze mogelijkheden voor slimme bediening van uw markiezen.

Bedien Uw Markiezen Overal in Huis

Met onze elektrische markiezen kunt u op elk gewenst moment alle markiezen tegelijkertijd bedienen met slechts één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Dit betekent dat u nooit meer elke markies in uw woning langs hoeft te gaan om deze met een ouderwets optrekkoord te bedienen. Geniet van het gemak en comfort van elektrische bediening en ontdek hoe u uw leefomgeving eenvoudig en efficiënt kunt beheren.


Bedien uw Markiezen met de Somfy App

Ook heel handig is bediening via de app met uw smartphone. Stel dat u onderweg naar een verjaardag ineens bedenkt dat u uw knikarmscherm niet hebt neergelaten. Met de app kunt u het knikarmscherm alsnog neerlaten, waar u ook bent.


Schakel over naar een slim terras met de Tahoma Switch Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor het zonnescherm, maar ook andere apps voor uw raamzonwering, garagedeur en verlichting. Intuïtief, handig én leuk!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit woonkamer markies
Oké, ik sluit de woonkamer markies

Bedien uw Markiezen met uw Stem

Koppel uw markiezen met Google, Alexa of Siri en bedient u markiezen door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u op de bank in de woonkamer en begint de zon naar binnen te schijnen? Sluit uw markiezen, het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Sensoren voor Zon, Wind, Regen en Temperatuur

Laat u niet verrassen! Het weer in ons land kan behoorlijk veranderlijk zijn. Het ene moment zit u lekker op uw terras in de zon, het andere moment steekt er een flinke wind op. Stel: u was vergeten het zonnescherm in te draaien voordat u van huis ging. De gevolgen kunnen best vervelend zijn, met schade tot gevolg. Kies daarom voor de zekerheid van onze klimaatsensoren.


Automatiseer uw Markiezen

Met elektrische markiezen heeft u geen omkijken meer naar uw zonwering. U kunt alles naar wens automatiseren, bijvoorbeeld door de markiezen zo te programmeren dat ze automatisch omlaag gaan wanneer het donker wordt en de lichten aangaan. Zo blijft uw persoonlijke leven privé en geniet u altijd van de juiste hoeveelheid schaduw en privacy. Ontdek de mogelijkheden van elektrische markiezen op onze pagina en geniet van optimaal comfort en gemak.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit eenvoudig uw elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoorten, aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel uw buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Franse kwaliteit

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Centrale bediening

Somfy producten bieden een breed scala aan bedieningsmogelijkheden, waardoor ze vaak de voorkeur genieten. Als u op zoek bent naar een geïntegreerde oplossing voor het bedienen van uw elektrische markiezen, verlichting en beveiligingsaccessoires, dan zijn Somfy producten een verstandige keuze. Met de mogelijkheid om uw apparaten overal ter wereld te bedienen via uw smartphone, geniet u van ultiem gemak en controle, waar u ook bent.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme markiezen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01