Slimme markiezen

Slimme bediening voor uw markiezen

Slimme bediening voor uw markiezen

Markiezen worden traditioneel bediend via een optrekkoord. Als u meerdere markiezen aan uw huis hebt, is het met de hand bedienen best een pittige klus. Kiest u voor elektrische markiezen, dan is één klik ovoldoende om alle markiezen omhoog of omlaag te sturen, zonder krachtinspanning. Ook kunt u uw markiezen automatiseren zelfs in cominatie met een zon- of windsensor. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de markiezen zelf? Bekijk dan onze markiezen pagina.


Markiezen

Markiezen bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw markiezen.

Waar u ook bent in uw woning, u kunt uw markiezen overal bedienen

U kunt op elk gewenst moment alle markiezen tegelijkertijd bedienen met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Hierdoor hoeft u nooit meer elke markies in uw woning na te lopen om deze met een oudewerts optrekkoord te bedienen.


Bedien uw markiezen met de Somfy app

Waar u ook bent, u sluit of opent eenvoudig uw elektrische markiezen vanaf uw mobiele telefoon. Zit u op uw werk en wordt het ineens wel erg warm? Als uw uw markiezen elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app snel uw markies thuis om je interieur te beschermen tegen zonlicht. En komt u thuis in een fijn koel huis.


Schakel over op slimme markiezen met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de markiezen maar ook van terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit woonkamer markies
Oké, ik sluit de woonkamer markies

Bedien uw markiezen met uw stem

Koppel uw markiezen met Google, Alexa of Siri en bedient u markiezen door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u op de bank in de woonkamer en begint de zon naar binnen te schijnen? Sluit uw markiezen, het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Sensoren voor zon, wind, regen en temperatuur

Als een harde wind opsteekt, kan deze uw markiezen beschadigen. Een windsensor zorgt ervoor dat uw markiezen ter bescherming op tijd omhoog gaan. Zo heeft u langer plezier van uw markiezen.


Een zonsensor aan het huis kan worden gebruikt voor automatische bediening van uw automatische markiezen. De meubels en planten worden hierdoor beter beschermd tegen uv-straling en het huis blijft comfortabel koel op warme zomerdagen.


Automatiseer uw markiezen

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw markiezen? Geen probleem: doordat uw markiezen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer markiezen zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëer je een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Franse kwaliteit

Somfy is al meer dan vijftig jaar lang een begrip in innovatieve producten voor slim wonen. Onze producten worden allemaal ontwikkeld in Frankrijk. Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur.

Centrale bediening

Een doorslaggevende factor om voor Somfy producten te kiezen is vaak de grote keuze die er is in bedieningsmogelijkheden. Wilt u uw elektrische markiezen, maar ook de verlichting en beveiligingsaccessoires allemaal centraal en op afstand kunnen aansturen? Dan zijn Somfy producten een slimme keuze. Waar u ook bent, u bedient uw apparatuur overal vandaan via je smartphone.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme markiezen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01