Bezoek nu de Renoco showroom

Bent u benieuwd naar ons zeer uitgebreide assortiment binnen- en buitenleven producten? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten. Ons kundig personeel staat u graag te woord onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of een glaasje fris.


Bezoek vandaag nog de onze showroom aan de Economiestraat 1, 6135 KV in Sittard. U kunt gratis parkeren voor de deur. Onze showroom is geopend van Maandag tot en met zaterdag, u bent zonder afspraak van harte welkom.


Wilt u meteen een prijsindicatie van ons ontvangen tijdens uw bezoek aan de showroom, maak dan een aantal foto's van de binnen- en buitenzijde van de huidige situatie en neem de afmetingen mee. Met behulp van deze informatie kunnen we een betere prijsindicatie geven. Het exact inmeten van het product doen we uiteraard zelf. Meten is ons vak.


Openingstijden showroom

  • Maandag Gesloten ivm carnaval
  • Dinsdag Gesloten ivm carnaval
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Economiestraat 1, 6135 KV in Sittard

Showroom bezoeken?
Bekijk de routebeschrijving

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01