Showroom

300 m² showroom met kwaliteitsproducten om te testen

Renoco Showroom Sittard Geleen Limburg

Bezoek nu de showroom van Renoco

Bent u benieuwd naar ons zeer uitgebreide assortiment binnen- en buitenleven producten? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze 300 m² showroom met kwaliteitsproducten om te testen. We hebben een groot aantal producten klaar staan om te testen, demonstreren en bekijken. Ons kundig personeel staat u graag te woord onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of fris.


Bezoek vandaag nog de Renoco showroom aan de Oslostraat 20, 6135 LM in Sittard. Parkeer gratis en voor de deur. Op maandag en dinsdag is de showroom alleen open op afspraak, neem dus gerust contact met ons op. Van woensdag tot en met zaterdag bent u zonder afspraak van harte welkom.


Nu bellen


Wilt u meteen een prijsindicatie van ons ontvangen tijdens uw bezoek aan de showroom, maak dan een aantal foto's van de thuissituatie. Maak bijvoorbeeld een foto van de huidige garagepoort van de binnenkant en de buitenkant. Neem ook alvast de maten op. Met behulp van deze informatie kunnen we een betere prijsindicatie geven. Het exact inmeten van het product doen we uiteraard zelf. Meten is ons vak.


Openingstijden showroom

  • Maandag Op afspraak
  • Dinsdag Op afspraak
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Donderdag 13:00 - 17:00
  • Vrijdag 13:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten
Renoco Showroom Jaloezieën Sittard Geleen Limburg

Kies voor Renoco

Kiezen voor Renoco betekent kiezen voor service en kwaliteit. Onze servicemonteurs hebben ruime ervaring in het monteren van garagepoorten, rolluiken, terrasoverkappingen en binnen- en buitenzonwering. Renoco geeft standaard twee, vijf of tien jaar garantie op alle producten. Dat geeft een zeker gevoel.


Renoco Showroom Sittard Geleen Limburg

Onze missie

Uw huis wordt mooier met Renoco. Daar staan we voor. We willen graag elke woning mooier maken. Een mooi huis waar u zich veilig voelt. Een veilige plek waar iedereen zich comfortabel voelt. Met onze prachtige gevelelementen geeft uw meerwaarde aan uw huis. U ervaart meer comfort. De waarde van uw huis stijgt.


Wij doen er alles aan om u meer leef comfort te bieden. Dit doen we door buiten naar binnen te halen met onze terrasoverkappingen. Veiligheid te bieden met onze rolluiken, aluminium voordeuren en garagepoorten. Temperatuur en licht te reguleren met onze binnen- en buitenzonwering. We kunnen met recht zeggen: Uw huis wordt mooier met Renoco.


Renoco Showroom Sittard Geleen Limburg

We doen wat we beloven

Renoco B.V. is een gerenommeerde speler in de markt. We hebben 25 jaar ervaring en zijn meegegroeid met de meest moderne technieken. Denk aan bediening van onze producten met je smartphone. Wij leveren rolluiken, binnen- en buitenzonweringen, terrasoverkappingen, kozijnen, garagepoorten en voordeuren. Zowel de particuliere als de zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Uw wensen staan bij ons centraal. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw wensen en adviseren we waar nodig. Samen met u zoeken we het product dat het beste aansluit bij uw wensen.


Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2020 Renoco