Uitvalschermen

Verano uitvalscherm inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Uitvalscherm Sittard Geleen Limburg

Houd de Hitte Buiten met Stijlvolle Uitvalschermen

Zorg voor een koel en comfortabel huis deze zomer met de elegante uitvalschermen van Renoco. Onze uitvalschermen zijn de perfecte oplossing om de felle zon buiten te houden en de binnentemperatuur aangenaam te houden. Verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren, vindt u altijd een zonnescherm dat harmonieert met de uitstraling van uw woning.

Gelegen in Sittard, biedt Renoco een uitgebreide selectie Verano Uitvalschermen, compleet met professionele installatie door heel Limburg. Ontdek onze producten persoonlijk door een bezoek te brengen aan onze ruime showroom van 400m², waar u niet alleen uitvalschermen kunt bekijken maar ook ons volledige assortiment Renoco producten.

Uitvalscherm Sittard Geleen Limburg

Bespaar op energie

Geautomatiseerde buitenzonwering kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze uitvalschermen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar materiaalgarantie.

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Assortiment uitvalschermen

Uitvalscherm Sittard Geleen Limburg

V150 - Mallorca

Vanaf € 495,- (B1000 x U1000)

V150 - Mallorca

Het assortiment uitvalschermen bestaat uit standaard uitvoeringen zonder kast en cassette-uitvoeringen waarin het doek in gesloten stand beschermd is tegen invloeden van het weer. Ideale zonwering voor terras of balkon. Met de keuze voor handbediening of elektrische bediening bepaalt u eenvoudig het gebruikscomfort.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een V150 - Mallorca vanaf € 495,- (B1000 x U1000) incl. montage.

Uitvalscherm Sittard Geleen Limburg

Specificaties

Merk Verano
Max. breedte 5000 mm
Max. uitval 1500 mm
Bediening Handbediend of elektrisch
Doekcollectie Trend colors & Urban colors
Profielkleur Tech. zilver, wit, ivoor of antraciet str.
Motnage

Populaire doekkleuren

Doekkleur 70.2601

70.2601

Doekkleur 70.2602

70.2602

Doekkleur 70.2624

70.2624

Doekkleur 70.2526

70.2526

Meer informatie

Inspiratie foto's

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn uitvalscherm het beste onderhouden?

Om te voorkomen dat atmosferische aanslag zich hecht en in het aluminium en de coating doordringt, is het raadzaam om een mild schoonmaakmiddel te gebruiken.

Wat moet ik doen als mijn doek nat wordt?

Onze doeken zijn geïmpregneerd om waterafstotend te zijn, waardoor ze bij een minimale uitvalshoek van het knikarmscherm bestand zijn tegen lichte regenbuien. Om schade aan het doek en het systeem te voorkomen, adviseren wij echter om het scherm in te trekken bij aanhoudende regen. Zodra de regen stopt, kunt u het scherm uitrollen om het doek te laten drogen en zo de levensduur ervan te verlengen.

Waarom kreukt het doek bij het oprollen?

De kreuken, plooien en wafelvorming in het doek worden veroorzaakt doordat de aan elkaar gestikte banen spanning creëren op het materiaal. De stiknaden in het doek zijn namelijk twee keer zo dik als het doek zelf, waardoor deze plooien ontstaan. Hoe breder het scherm, hoe meer van deze plooivorming zichtbaar kan zijn. Deze plooien zijn inherent aan dit type doek en geen afbreuk doen aan de kwaliteit of levensduur ervan.

Alternatieve oplossingen

Uitvalschermen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01