Slimme knikarm zonneschermen

Slimme bediening voor je zonnescherm

Renoco slim knikarm zonnescherm

Slimme bediening voor uw zonnescherm

Het is mogelijk om uw zonnescherm uit te rusten met een slimme Somfy motor. Deze motor kunt u vervolgens verbinden met allerlei slimme sensoren, ook kunt u uw zonnescherm van waar ook ter wereld bedienen. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de knikarm zonneschermen zelf? Bekijk dan onze knikarm zonneschermen pagina.


Knikarm zonneschermen
Knikarmscherm Sittard Geleen Limburg

Knikarm zonnescherm bedienen zoals jij dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw zonnescherm.

Slim zonnescherm Sittard Geleen Limburg

Waar u ook bent, u kunt uw knikarmscherm overal ter wereld bedienen

Het grootste voordeel van slimme elektrische knikarmschermen? Het bedieningsgemak! Het hele huis rond moeten lopen om alle zonwering handmatig op te halen of neer te laten met de slingerstang is verleden tijd. Uw knikarmscherm elektrisch bedienen betekent dat u vanuit uw luie stoel je knikarmscherm in de gewenste stand kunt zetten met de afstandsbediening. Heeft u meerdere elektrische knikarmschermen, dan kunt u die allemaal met één enkele afstandsbediening bedienen.


Slim zonnescherm bedienen met app Sittard Geleen Limburg

Bedien uw zonnescherm met de smartphone

Ook heel handig is bediening via de app met uw smartphone. Bedenk op weg naar een verjaardag ineens dat u uw knikarmscherm niet hebt neergelaten? In de app kunt u het knikarmscherm alsnog neerlaten, waar u ook bent.


Schakel over op een slim terras met Connexoon Terrace. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor het zonnescherm maar ook via de andere apps uw raamzonwering, garagedeur en de verlichting. Intuïtief, handig én leuk!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Open mijn zonnescherm
Oké, ik open nu het zonnescherm

Bedien uw zonnescherm met uw stem

Koppel uw zonnescherm met Google, Alexa of Siri en bedien je zonnescherm door het hele huis met uw stem. Naar binnen gelopen, maar het zonnescherm vergeten te sluiten? Zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Slim knikarm zonnescherm regen wind zon sensoren Sittard Geleen Limburg

Sensoren voor zon, wind, regen en temperatuur

Laat u niet verrassen! Niet thuis en het weer slaat om... Niets zo veranderlijk als het weer in ons land toch? Het ene moment zit u lekker op je terras in de zon, het andere moment steekt er een flinke wind op. Stel: u was vergeten het zonnescherm in te draaien bij het van huis gaan. De gevolgen kunnen best vervelend zijn met schade tot gevolg. Kies daarom voor de zekerheid van onze klimaatsensoren.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit uw elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel uw buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit van Europese bodem

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Bediening die bij je past

Somfy producten kun je op verschillende manieren bedienen, bijvoorbeeld via hand- of muurzenders of met een app. Ook kunt u onze producten met elkaar laten samenwerken in je Somfy Smart Home en ze zo vanaf één centraal punt bedienen.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdek je een mankement in je Somfy zonnescherm motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme knikarm zonneschermen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01