Slimme knikarmzonneschermen

Slimme bediening voor uw zonnescherm

Renoco slim knikarm zonnescherm

Ervaar Gemak met Slimme Bediening voor Uw Zonnescherm

U kunt uw zonnescherm voorzien van een slimme Somfy motor, waarmee u het zonnescherm kunt verbinden met diverse slimme sensoren. Hierdoor kunt u het zonnescherm vanaf elke locatie ter wereld bedienen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid, verwijzen we u naar deze pagina. Als u specifiek geïnteresseerd bent in de knikarmzonneschermen zelf, kunt u onze knikarmzonneschermen pagina bekijken.


Knikarm zonneschermen
Knikarmscherm Sittard Geleen Limburg

Bedien Uw Knikarmzonnescherm Precies Zoals u Wenst voor Ultiem Gemak

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek - ontdek hieronder al onze opties voor slimme bediening van uw zonnescherm.

Slim zonnescherm Sittard Geleen Limburg

Bedien Uw Knikarmscherm Waar U Ook Bent

Het grootste voordeel van slimme elektrische knikarmschermen? Het bedieningsgemak!


Het hele huis rondlopen om alle zonwering handmatig op te halen of neer te laten met de slingerstang is verleden tijd. Elektrisch bedienbare knikarmschermen betekenen dat u vanuit uw luie stoel uw knikarmscherm in de gewenste stand kunt zetten met de afstandsbediening. Heeft u meerdere elektrische knikarmschermen, dan kunt u die allemaal met één enkele afstandsbediening bedienen.


Slim zonnescherm bedienen met app Sittard Geleen Limburg

Bedien uw Zonnescherm met uw Smartphone

Ook heel handig is bediening via de app met uw smartphone. Stel dat u onderweg naar een verjaardag ineens bedenkt dat u uw knikarmscherm niet hebt neergelaten. Met de app kunt u het knikarmscherm alsnog neerlaten, waar u ook bent.


Schakel over naar een slim terras met een Tahoma Switch. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor het zonnescherm, maar ook andere apps voor uw raamzonwering, garagedeur en verlichting. Intuïtief, handig én leuk!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Open mijn zonnescherm
Oké, ik open nu het zonnescherm

Bedien uw Zonnescherm met uw Stem

Koppel uw zonnescherm met Google, Alexa of Siri en bedien uw zonnescherm door het hele huis met uw stem. Naar binnen gelopen, maar het zonnescherm vergeten te sluiten? Zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Slim knikarm zonnescherm regen wind zon sensoren Sittard Geleen Limburg

Sensoren voor Zon, Wind, Regen en Temperatuur

Laat u niet verrassen! Het weer in ons land kan behoorlijk veranderlijk zijn. Het ene moment zit u lekker op uw terras in de zon, het andere moment steekt er een flinke wind op. Stel: u was vergeten het zonnescherm in te draaien voordat u van huis ging. De gevolgen kunnen best vervelend zijn, met schade tot gevolg. Kies daarom voor de zekerheid van onze klimaatsensoren.


Verbind Alles in uw Woning met de TaHoma Switch

Met de TaHoma Switch staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit eenvoudig uw elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoorten, aan op uw TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel uw buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit van Europese bodem

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij streven naar uitmuntende kwaliteit en een lange levensduur van onze producten. Met meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatisering innoveren we voortdurend om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bediening die bij u past

Somfy producten kunnen op verschillende manieren worden bediend, zoals met hand- of muurzenders, of via een app. Bovendien kunnen onze producten worden geïntegreerd in een Somfy Smart Home, waardoor ze vanaf één centraal punt kunnen worden bediend.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdek je een mankement in je Somfy zonnescherm motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme knikarmzonneschermen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01