Slimme veranda zonweringen

Slimme bediening voor uw veranda zonwering

Slimme Bediening voor uw Verandazonwering

Optimaliseer uw veranda-ervaring met een slimme Somfy motor voor uw veranda zonwering. Bedien uw zonwering vanaf elke locatie ter wereld en profiteer van geavanceerde sensortechnologie. Ontdek alle mogelijkheden op onze pagina. Bent u specifiek op zoek naar informatie over onze veranda zonweringen zelf? Neem dan een kijkje op onze veranda zonweringen pagina.


Verandazonweringen
Veranda zonwering Sittard Geleen Limburg

Bedien uw Veranozonwering zoals u dat Wenst

Ervaar moeiteloze bediening en controle vanaf elke locatie met onze slimme oplossingen voor veranda zonwering. Ontdek hieronder al onze opties voor slimme bediening en geniet van ultiem gemak.

Bedien Uw Veranda Zonwering Overal Waar U Bent

Ervaar het ultieme bedieningsgemak met slimme veranda zonwering. Met elektrische bediening kunt u uw zonwering moeiteloos aanpassen vanuit uw luie stoel, met een afstandsbediening of zelfs met uw mobiele telefoon. Geniet van het gemak en comfort van slimme veranda zonwering, waar u ook bent.


Beheer Uw Verandazonwering eenvoudig via een App

Ook heel handig is bediening via de app met uw smartphone. Stel dat u onderweg naar een verjaardag ineens bedenkt dat u uw knikarmscherm niet hebt neergelaten. Met de app kunt u het knikarmscherm alsnog neerlaten, waar u ook bent.


Schakel over naar een slim terras met de Tahoma Switch. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor het zonnescherm, maar ook andere apps voor uw raamzonwering, garagedeur en verlichting. Intuïtief, handig én leuk!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit mijn zonnescherm buiten
Oké, ik sluit nu het zonnescherm buiten

Bedien uw Zonwering met uw Stem

Koppel uw slimme veranda zonwering met Google, Alexa of Siri en bedien uw zonwering door het hele huis met uw stem. Naar binnen gelopen, maar de zonwering vergeten te sluiten? Zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Sensoren voor Zon, Wind, Regen en Temperatuur

Laat u niet verrassen! Het weer in ons land kan behoorlijk veranderlijk zijn. Het ene moment zit u lekker op uw terras in de zon, het andere moment steekt er een flinke wind op. Stel: u was vergeten het zonnescherm in te draaien voordat u van huis ging. De gevolgen kunnen best vervelend zijn, met schade tot gevolg. Kies daarom voor de zekerheid van onze klimaatsensoren.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit eenvoudig uw elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoorten, aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel uw buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Europa

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Uw product, uw bediening

Ontdek de veelzijdige bedieningsopties voor al uw huisautomatiseringsproducten. Of u nu de voorkeur geeft aan muurzenders, afstandsbedieningen of bediening via een app, bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw veranda zonwering en andere Smart Home apparatuur. Pas uw bediening aan naar uw wensen en geniet van ultiem comfort en gemak.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor veranda zownering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdek je een mankement in uw Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme veranda zonweringen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01