Slimme veranda zonweringen

Slimme bediening voor uw veranda zonwering

Slimme bediening voor je veranda zonwering

Het is mogelijk om uw veranda zonwering uit te rusten met een slimme Somfy motor. Deze motor kunt u vervolgens verbinden met allerlei slimme sensoren, ook kunt u uw veranda zonwering overal ter wereld bedienen. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de veranda zonweringen zelf? Bekijk dan onze veranda zonweringen pagina.


Veranda zonweringen
Veranda zonwering Sittard Geleen Limburg

Veranda zonwering bedienen zoals jij dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor je veranda zonwering

Waar u ook bent, u kunt uw veranda zonwering bedienen

Het grootste voordeel van slimme veranda zonwering? Het bedieningsgemak! Naar een schakelaar lopen om uw veranda zonwering te sluiten is verleden tijd. Veranda zonwering elektrisch slim bedienen betekent dat u vanuit uw luie stoel de zonwering in de gewenste stand kunt zetten met de afstandsbediening of met uw mobiele telefoon.


Bedien zonweringen van uw Veranda of Serre met een app

Ook heel handig is bediening via de app met uw smartphone. Bedenk op weg naar een verjaardag ineens dat u de zonwering niet hebt neergelaten? In de app kunt u zonwering alsnog bedienen, waar u ook bent.


Schakel over op een slim terras met Connexoon Terrace. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor het zonwering maar ook via de andere apps uw rolluiken, garagedeur en de verlichting. Intuïtief, handig én leuk!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit mijn zonnescherm buiten
Oké, ik sluit nu het zonnescherm buiten

Bedien uw zonwering met uw stem

Koppel uw slimme veranda zonwering met Google, Alexa of Siri en bedien uw zonwering door het hele huis met uw stem. Naar binnen gelopen, maar de zonwering vergeten te sluiten? Zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Sensoren voor zon, wind, regen en temperatuur

Laat u niet verrassen! Niet thuis en het weer slaat om... Niets zo veranderlijk als het weer in ons land toch? Het ene moment zit u lekker onder de overkaping in de zon, het andere moment steekt er een flinke wind op. Stel: u was vergeten het zonwering te sluiten bij het van huis gaan. De gevolgen kunnen best vervelend zijn met schade tot gevolg. Kies daarom voor de zekerheid van onze klimaatsensoren.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit uw elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: u sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Europa

Somfy ontwikkelt al zijn producten in Frankrijk. Met Somfy bieden wij gerenommeerde producten die lang meegaan en goed (samen)werken. Onze jarenlange ervaring in de domotica zorgt ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor een Somfy Smart Home.

Jouw product, jouw bediening

We bieden je voor elk huisautomatiseringsproduct diverse bedieningsopties. Kies bijvoorbeeld voor muurzenders, afstandsbedieningen of bediening via de app. Niet alleen je veranda zonwering, maar ook alle andere Smart Home apparatuur, zoals verlichting, rolluiken en screens, bedien je zoals uwilt.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor veranda zownering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdek je een mankement in uw Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme veranda zonweringen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01