Slimme rolluiken

Slimme bediening voor uw rolluiken

Slimme bediening voor je rolluiken

Die ouderwetse rolluik optrekband is verleden tijd! Het handmatig openen en sluiten van meerdere rolluiken is best even een klus. Dan is een elektrisch slim rolluik voor u echt een uitkomst. Bedien rolluiken met een draadloze afstandsbediening, met uw smartphone of zelfs met uw eigen stem. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de rolluiken zelf? Bekijk dan onze rolluiken pagina.


Rolluiken
Rolluiken Sittard Geleen Limburg

Rolluiken bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw rolluiken.

Waar u ook bent in je woning, u kunt uw rolluiken bedienen

U kunt op elk gewenst moment alle rolluiken tegelijkertijd bedienen met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Hierdoor hoeft u nooit meer elke rolluik in uw woning na te lopen om deze handmatig of met een oudewertse draaischakelaar te bedienen.


Bedien uw rollluiken met de Somfy app

Waar u ook bent, u sluit of opent eenvoudig elektrische rolluiken vanaf uw mobiele telefoon. Bent u op uw werk en wordt het ineens wel erg warm? Als u de rolluiken elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app snel de rolluiken thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Klaar met werken komt u thuis in een fijn koel huis.


Schakel over op slimme rolluiken met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de rolluiken maar ook van terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Open woonkamer rolluik 80%
Oké, ik open het woonkamer rolluik

Bedien uw rolluiken met uw stem

Koppel uw rolluik met Google, Alexa of Siri en bedien uw rolluiken door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed, maar bent u vergeten de rolluiken te sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Met de zonsensor uw woning altijd aangenaam koel

De draadloze Sunis zonsensor sluit alle rolluiken automatisch op een ingestelde tijd zodra deze zonlicht detecteert, Hierdoor zal de temperatuur in huis aangenaam blijven. Bovendien bescherm u uw interieur en planten tegen verkleuring en uitdroging. De zonsensor zorgt er ook voor dat de opening- en sluitingstijden zich automatisch aanpassen aan het seizoen. Overigens, u kunt de automatisering van rolluiken altijd onderbreken met de afstandsbediening.


Nooit meer omkijken naar uw rolluiken

Wilt u in het geheel geen omkijken hebben naar uw rolluiken? Geen probleem: doordat uw rolluiken elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Kies er voor de rolluiken op vaste tijden open en dicht te laten gaan. Zo zijn uw rolluiken ingesteld op een manier die precies bij uw leven past.


Ziet uw leven er elke dag anders uit?

Ook geen probleem: stel scenario’s in via de Connexoon Windows app. Zo zet u de elektrische rolluiken in 1 seconde in de beste stand om film te kijken, te slapen of in uw luie stoel uit het raam te kijken. Pas de lichtval en het zicht naar buiten én naar binnen aan uw leven aan!


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit van Europese bodem

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Bediening die bij je past

Somfy producten kunt u op verschillende manieren bedienen, bijvoorbeeld via hand- of muurzenders of met een app. Ook kunt u onze producten met elkaar laten samenwerken in uw Somfy Smart Home en ze zo vanaf één centraal punt bedienen.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy zonnescherm motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme rolluiken - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01