Verandazonweringen

Verano verandazonwering inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Veranda zonwering Sittard Geleen Limburg

Hoe een Verandazonwering Optimaal Beschermt tegen de Felle Zon

Net als een traditioneel zonnescherm, biedt een verandazonwering effectieve bescherming tegen de scherpe zonnestralen. Door een veranda zonwering boven of onder uw terrasoverkapping te installeren, transformeert u uw buitenruimte in een comfortabele, koele oase. Zeg vaarwel tegen de hinderlijke hitte en geniet ongestoord van uw terras. Interessant feit: wist u dat veranda zonwering ook bekend staat als serrezonwering? Ontdek de voordelen van deze veelzijdige oplossing voor uw terras en geniet van maximale schaduw en temperatuurregeling, waarbij comfort en functionaliteit hand in hand gaan.

Veranda zonwering Sittard Geleen Limburg

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze verandazonwering, daarom ontvangt u maar liefst vijf jaar materiaalgarantie.

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Maatwerk

Al onze verandazonweringen worden volledig op maat gemaakt.

Assortiment veranda zonweringen

Veranda zonwering Oslo

V610 - Oslo

Vanaf € 3352,- (B3000 x U2500)

Vinci 250

Vanaf € 3737,- (B3000 x U2500)

V642 - Tumba

Vanaf € 7587,- (B3000 x U3000)

Veranda zonwering Hamar

V612 - Hamar

Vanaf € 3159,- (B2000 x U1500)

V610 - Oslo

Deze hoogwaardige zonwering, ideaal gepositioneerd aan de bovenzijde van uw terrasoverkapping, is uw eerste verdedigingslinie tegen ongewenste lichtinval en warmte. Met de Oslo verandazonwering wordt de zonnestraling effectief geblokkeerd voordat deze uw buitenleefruimte kan beïnvloeden, waardoor u verzekerd bent van een koel en comfortabel terras, zelfs op de warmste dagen. Dankzij het vermogen om indrukwekkende breedtes te overbruggen, past de Oslo moeiteloos bij vrijwel elke overkapping. Maak uw buitenruimte weer aangenaam met de Oslo verandazonwering, de ultieme zonwering oplossing die zowel praktisch als stijlvol is.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een V610 - Oslo vanaf € 3352,- (B3000 x U2500) incl. montage.

Veranda zonwering Oslo

Specificaties

Merk Verano
Max. breedte 10000 mm
Max. uitval 5000 mm
Bediening Elektrisch
Uitvoering Bovenzonwering
Profielkleur wit (RAL 9010), ivoor (RAL 9001), bruin (RAL 8019), antraciet structuurlak (VS 716) en zwart structuurlak (VS 905)

Populaire kleuren

Wit

Wit

Ivoor

Ivoor

Bruin structuur

Bruin str.

Antraciet structuur

Antraciet str.

Zwart ST LAK

Vinci 250

De Vinci 250 staat aan de top van onze bestsellerlijst, dankzij zijn veelzijdigheid en superieure kwaliteit. Deze innovatieve veranda- en pergolazonwering kan moeiteloos worden geïnstalleerd op een terrasoverkapping of als een vrijstaande constructie op palen, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elke buitenruimte. De Vinci 250 en de Vinci 250 Pergola+ zijn uitgerust met een hoogwaardig acryldoek, compleet met een geavanceerd ritssysteem aan de zijkanten. Deze combinatie, versterkt door twee krachtige gasveren in de constructie, garandeert dat het doek altijd strak en onberispelijk gespannen blijft. Upgrade uw buitenleven met de Vinci 250, de ultieme verandazonwering die esthetiek en functionaliteit naadloos combineert voor een ongeëvenaarde buitenervaring.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Vinci 250 vanaf € 3737,- (B3000 x U2500) incl. montage.

Specificaties

Merk Allround zonwering
Max. Breedte 6000 mm
Max. Uitval 5000 mm
Uitvoering Op terrasoverkapping of vrijstaand
Profielkleur Alle RAL kleuren

Populaire kleuren

RAL kleuren

Alle RAL-kleuren

V642 - Tumba

Speciaal ontworpen om naadloos te integreren met uw terrasoverkapping of als een stijlvolle aanvulling op uw gevel, inclusief palen. De V642 - Tumba verandazonwering onderscheidt zich door het gebruik van een zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek, voorzien van een innovatief ritssysteem in de zijgeleiding. Dit unieke uni-doek biedt niet alleen een langere levensduur en een stabiele doekspanning, maar zorgt ook voor een compactere cassette.

Met trots draagt dit model de titel van Winnaar van de Red Dot Design Award 2020, een erkenning voor zijn uitzonderlijke design en functionaliteit.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een V642 - Tumba vanaf € 7587,- (B3000 x U3000) incl. montage.

Specificaties

Merk Verano
Max. Breedte 5000 mm
Max. uitval 5000 mm
Uitvoering Op terrasoverkapping of palen
Profielkleur Alle (standaard) RAL-kleuren en structuurlakken

Populaire kleuren

RAL kleuren

RAL-kleuren

V612 - Hamar

De Hamar, vakkundig ontworpen voor montage onder de terrasoverkapping, biedt niet alleen superieure bescherming voor het zonwerende doek tegen weersinvloeden maar voegt ook direct sfeer toe aan uw buitenruimte met een zorgvuldig geselecteerde doekkleur. Dit ingenieuze systeem zorgt ervoor dat uw terras een gezellige en uitnodigende plek wordt, terwijl het gelijktijdig optimaal beschermd is tegen zon en lichte regen. Kies voor de Hamar verandazonwering voor een perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een V612 - Hamar vanaf € 3159,- (B2000 x U1500) incl. montage.

Veranda zonwering Hamar

Specificaties

Merk Verano
Max. breedte 6000 mm
Max. uitval 4500 mm
Bediening Elektrisch
Uitvoering Onderzonwering
Profielkleur Wit, ivoor of antraciet str.

Populaire kleuren

Wit

Wit

Ivoor

Ivoor

Antraciet structuur

Antraciet str.

Meer informatie

Inspiratie foto's

Veelgestelde vragen

Waardoor kreukt het doek bij het oprollen?

Het ontstaan van kreuken of plooien in zonweringsdoeken is een natuurlijk gevolg van de constructie, waarbij aan elkaar gestikte banen van 120 cm spanning veroorzaken. Bij de stiknaden verdubbelt de dikte van het doek, wat leidt tot kreuken bij het oprollen. Dit effect neemt toe bij bredere schermen of een grotere uitval. Dit fenomeen is vrijwel onvermijdelijk bij alle typen zonweringsdoeken en staat los van de kwaliteit van het product.

Het doek van mijn veranda zonwering is nat geworden, mag ik het doek nat oprollen?

Het is mogelijk om het zonweringsdoek in natte toestand op te rollen, maar het is belangrijk dat het doek zo snel mogelijk weer wordt uitgerold om te drogen zodra de weersomstandigheden dit toelaten. Nat geworden doeken kunnen meer plooien vertonen en vochtsporen achterlaten, dus snel drogen helpt om het doek in optimale conditie te houden.

Reageert een zon/wind automaat ook op regen?

Een zon/wind automaat is ontworpen om zowel op lichtintensiteit als op windkracht te reageren, waardoor het een slimme toevoeging is voor het automatisch bedienen van uw zonwering. In het wisselvallige Nederlandse weer, waar zonneschijn snel kan omslaan in regenbuien, bestaat het risico dat het doek nat wordt of zich met water vult. De automaat beschikt over een ingebouwde vertragingsfunctie van ongeveer 15 minuten na het verdwijnen van de zon, bedoeld om frequente in- en uitrolbewegingen (het 'jojo-effect') te minimaliseren. Bij stevige wind reageert het systeem echter veel sneller, binnen enkele seconden, of besluit het zelfs om het scherm niet uit te sturen om schade te voorkomen. Let wel: voor eventuele schade veroorzaakt door of als gevolg van het gebruik van een zon/wind automaat, windbeveiliging of afstandsbediening draagt Renoco geen aansprakelijkheid.

Alternatieve oplossingen

Verandazonweringen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01