Schaduw op het terras

Even uit de zon

Wat is het leven fijn als de zon schijnt. Heerlijk buiten zitten, buiten eten en misschien wel lekker een boek lezen. Maar te veel zon is hinderlijk, dus zorgen we voor schaduw in de tuin. Renoco heeft diverse oplossingen om schaduw in uw tuin te realiseren.


Mogelijkheden genoeg

Wilt u graag droog zitten tijdens een regenbui, dan is een overkapping een goede oplossing. Wilt u alleen in de schaduw zitten, dan zijn knikarm zonneschermen of een lamellendak een mooie uitkomst.

Weet u nog niet welke zonwering het beste past bij uw tuin en uw tuinwensen? Kom dan eens langs in onze showroom, we adviseren u graag. Tevens kunt u alle producten werkend bekijken.


Nu we toch bezig zijn, houdt ook muggen, vliegen en andere insecten buiten

Zomers krioelt het van de muggen vliegen en adnere insecten. Nooit meer in het holst van de nacht op muggenjacht! Of jagen op die vervelende bromvlieg met uw elektrische vliegenmepper. Unilux horren houden niet aleen muggen maar ook vliegen en andere insecten buiten. Voor elk raam of deur een Unilux hor op maat


Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2022 Renoco