Slimme plisségordijnen

Slimme bediening voor uw Plisségordijnen

Slimme bediening voor uw Plisségordijnen

Met een automatisch plisségordijn heeft u altijd de controle: u bent de zon altijd een stapje voor, of het nu gaat om het reguleren van het licht of het weren van de warmte. Met de elektrische plisségordijnen kunt u met slechts één druk op de knop via de afstandsbediening of uw smartphone uw gordijnen snel en moeiteloos in de gewenste positie zetten, zonder dat daar enige spierkracht voor nodig is. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel informatie over de plisségordijnen zelf? Bekijk dan onze plisségordijnen pagina.


Plisségordijnen
Plisségordijnen Sittard Geleen Limburg

Plisségordijnen Bedienen zoals u dat Wenst

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw plisségordijnen.

Bediening op Maat voor Uw Elektrische Plisségordijnen

Somfy staat bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bediening, en dit geldt ook voor plisségordijnen. Of u uw plisségordijnen nu graag bedient met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op uw smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn uw plisségordijnen op maat, inclusief diverse bedieningsopties.


Wat ook handig is, is dat elektrische plisségordijnen kunnen worden geïntegreerd in een Smart Home-systeem. Hierdoor kunt u vaste scenario's instellen om uw elektrische plisségordijnen en andere apparatuur precies aan uw levensstijl aan te passen. Staat u bijvoorbeeld altijd om 7 uur op? Dan kunt u uw huis laten ontwaken door de plisségordijnen automatisch te openen, uw favoriete nummer af te spelen via Google Home en de verlichting aan te laten gaan, vooral handig in de winter wanneer het rond deze tijd vaak nog donker is.


Bedien uw Plisségordijnen met de Somfy App

Wilt u geen gedoe meer met handmatige bediening van uw rolluiken? Dat is geen probleem! Met elektrische rolluiken kunt u alles naar wens automatiseren. Stel in dat uw rolluiken op vaste tijden automatisch openen en sluiten, zodat ze perfect aansluiten bij uw dagelijkse routine.


Maar wat als uw dagelijkse schema steeds verandert? Ook daarvoor hebben we een oplossing: gebruik de Tahoma app om scenario's in te stellen. Hiermee kunt u uw elektrische rolluiken met één klik aanpassen aan verschillende activiteiten, zoals film kijken, slapen of gewoon genieten van het uitzicht vanuit uw luie stoel. Pas de lichtinval en privacy naar wens aan, zowel binnen als buiten!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer plisségordijn
Oké, ik sluit de slaapkamer plisségordijn

Bedien uw Plisségordijnen met je Stem

Koppel uw plisségordijnen met Google, Alexa of Siri en bedien ze door het hele huis met uw eigen stem. Lig je net in bed en wil je graag je plisségordijnen sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando, zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer uw Plisségordijnen

Wilt u in het geheel geen omkijken hebben naar uw plisségordijnen? Geen probleem: omdat de plisségordijnen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer de plisségordijnen zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, en zo blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met de TaHoma Switch creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Europees kwaliteitsmerk

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Centrale bediening

Met Somfy kunt u de apparaten in uw huis eenvoudig vanaf één centraal punt bedienen. Dit geldt niet alleen voor uw elektrische rolluiken, maar ook voor uw zonwering, verlichting en beveiligingsapparatuur. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt altijd verbinding maken met uw huis en uw apparaten bedienen via uw smartphone. Zo heeft u altijd controle over uw huis, waar u ook bent.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor rolluiken bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy rolluik motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme plisségordijnen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01