Slimme plisségordijnen

Slimme bediening voor uw Plisségordijnen

Slimme bediening voor uw Plisségordijnen

Met een automatische plissé heeft u het voor het zeggen: u bent de zon altijd te slim af, of de zon u nu stoort vanwege het licht of de warmte. U kunt de elektrische plissés eenvoudig en snel met een druk op de knop via de afstansdbediening of uw smartphone in uw favoriete positie zetten, zonder dat er spierkracht voor nodig is. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de plisségordijnen zelf? Bekijk dan onze plisségordijnen pagina.


Plisségordijnen
Plisségordijnen Sittard Geleen Limburg

Plisségordijnen bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw plisségordijnen.

Bediening op maat voor je elektrische plisségordijnen

Somfy staat bekend om zijn vele mogelijkheden op het gebied van bediening. Dit geldt ook voor plisségordijnen. Of u uw plisségordijnen nu graag instelt met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op uw smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn uw plisségordijnen op maat, ook wat betreft de bediening.


Ook handig: elektrische plisségordijnen zijn onderdeel van Smart Home, dan kunt u vaste scenario’s instellen om de elektrische plisségordijnen en andere apparatuur precies op uw leven aan te passen. Staat u bijvoorbeeld altijd om 7 uur op, dan kunt u uw huis tegelijkertijd laten ontwaken door de plisségordijnen automatisch te openen, Google Home uw favoriete nummer te laten afspelen en 's winters de verlichting aan te laten gaan, wanneer u opstaat is het rond deze tijd meestal nog donker.


Bedien uw plisségordijnen met de Somfy app

Als u een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat u wel weet: op een warme zomerdag wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Als u uw plisségordijnen elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app de plisségordijnen thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Eenmaal klaar met werken komt u thuis in een heerlijk koele woning.


Schakel over op slimme jaloezieën met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de plisségordijnen maar ook van uw terraszonwering, garagedeur en verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer plisségordijn
Oké, ik sluit de slaapkamer plisségordijn

Bedien uw plisségordijnen met je stem

Koppel de plisségordijnen met Google, Alexa of Siri en bedien uw plisségordijnen door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed en wilt u graag je plisségordijnen sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer uw plisségordijnen

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw plisségordijnen? Geen probleem: doordat de plisségordijnen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer de plisségordijnen zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma sta je altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëer je een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Europees kwaliteitsmerk

Al onze producten worden ontwikkeld en getest in Frankrijk. Omdat we onze producten goed kennen, weten we ook dat we u met een gerust hart kunnen beloven dat we kwaliteit leveren. Zoekt u dus kwalitatieve huisautomatiseringsproducten met een lange levensduur, dan zijn Somfy producten geknipt voor u.

Jij kiest je bediening

De bediening van een product kan dat product maken of breken. Een goed doordachte, intuïtieve manier van bedienen is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. U heeftt bij Somfy altijd de keuze uit meerdere bedieningsvormen die gemakkelijk werken. Met de Somfy TaHoma als basis stelt u zelf eenvoudig het Smart Home samen dat u voor je ziet.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme plisségordijnen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01