Lamellendaken

Verano lamellendak inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Lamellendaken-Sittard-Geleen-Limburg

Geniet van Schaduw en een Briesje onder een Lamellendak

Met een lamellendak of lamellenoverkapping van Renoco creëert u een ideale ruimte om tot rust te komen en te ontspannen. De verstelbare lamellen van het dak bieden niet alleen schaduw op zonnige dagen, maar laten ook een aangenaam briesje door, waardoor de ruimte altijd fris en open aanvoelt. Ontdek de Voordelen van een Verano Lamellendak bij Renoco

Bij Renoco vindt u een uitgebreid assortiment Verano lamellendaken, die wij inclusief vakkundige montage aanbieden in heel Limburg. Geniet van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw lamellendak. Bezoek onze showroom in Sittard om de verschillende opties te ontdekken en laat onze ervaren verkopers u adviseren over de perfecte lamellenoverkapping voor uw buitenruimte.

Optimaal Genieten van het Weer met een Lamellendak

Ervaar ultieme vrijheid en comfort, ongeacht het weer, met lamellendaken. Reguleer moeiteloos de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door simpelweg de lamellen aan te passen. Of je nu kiest voor een bevestiging tegen de gevel, op een bestaande structuur of vrijstaand in je tuin, het strakke design van een lamellenoverkapping voegt een moderne touch toe aan je buitenruimte


Lamellen & Glazen Daken voor De Perfecte Buitenruimte

Onze lamellendaken en rechte glazen daken van Verano® worden altijd op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Maatwerk stelt ons in staat om de functionele eigenschappen van lamellendaken optimaal te benutten en oplossingen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ontdek hoe maatwerk uw buitenruimte transformeert en voorziet van een perfecte balans tussen functionaliteit en schoonheid!


Ontdek De Belluno: Innovatieve Glazen Overkapping met Geïntegreerde Zonwering en Bekroond Design

Geniet van het buitenleven in stijl met de Belluno, een verfijnde overkapping met een glazen dak. Dankzij de ingebouwde zonwering biedt deze overkapping een perfecte balans tussen comfort en elegantie, waardoor u optimaal kunt ontspannen in uw buitenruimte.


Het uitzonderlijke ontwerp van de Belluno is niet onopgemerkt gebleven. In 2022 is dit product bekroond met de prestigieuze Red Dot Award voor zijn baanbrekende design en innovatieve functionaliteiten. Deze erkenning bevestigt de toewijding aan kwaliteit en vakmanschap die aan elk detail van de Belluno is besteed.


Met de Belluno haalt u niet alleen een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte in huis, maar ook een bekroond staaltje vakmanschap. Ervaar zelf het ultieme comfort en de luxe uitstraling van de Belluno en transformeer uw buitenleven vandaag nog.


Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Sneeuwbelasting en winddruk

Veiligheid staat voorop, ook in uw buitenruimte. Daarom zijn lamellendaken voorzien van de CE-markering CE NEN-EN 1991, wat garandeert dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Met een lamellendak van Renoco kunt u met een gerust hart genieten van uw buitenleven, wetende dat uw veiligheid gewaarborgd is.

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze lamellendaken, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar materiaalgarantie.

Assortiment lamellendaken

Lamellendak Arezzo

Arezzo

Vanaf € 15204,- (B3000 x U3000)

Belluno (nieuw)

Vanaf € 12825,- (B3000 x U2537)

Lamellendak Rapallo

Rapallo

Vanaf € 17101,- (B3000 x U2466)

Arezzo

Het lamellendak Arezzo combineert elegantie met geavanceerde technologie voor een ongeëvenaarde buitenervaring. De lamellen van dit dak kunnen moeiteloos worden geopend en gesloten dankzij een fluisterstille motor, waardoor u volledige controle heeft over de lichtinval en ventilatie in uw buitenruimte.

Wanneer de lamellen gesloten zijn, transformeert de Arezzo in een spatwaterdichte overkapping, waardoor u altijd kunt genieten van een comfortabele en schaduwrijke plek in uw tuin. Het gedetailleerde vakmanschap, de robuuste aluminium constructie en het strakke design maken van de Arezzo een waar pronkstuk in elke buitenruimte.

Met de Arezzo haalt u niet alleen een functionele en stijlvolle toevoeging aan uw tuin in huis, maar ook een blikvanger van formaat. Ervaar zelf het comfort en de luxe van de Arezzo en geniet het hele jaar door van uw buitenruimte.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Arezzo vanaf € 15204,- (B3000 x U3000) incl. montage.

Specificaties

Merk Verano
Max. breedte 4500 mm
Max. uitval 6000 mm
Kleur RAL-kleur naar keuze incl. structuurlakken
Bediening Elektrisch
Extra Overstek mogelijk, ledverlichting rondom en regensensor
Combineerbaar met Schuifwanden en Ritzscreens

Populaire kleuren

RAL kleuren

RAL-kleuren

Belluno (nieuw)

De Belluno is een verfijnde en elegante overkapping met een glazen dak, ontworpen om uw buitenleven naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de geïntegreerde zonwering biedt deze overkapping de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte, ongeacht het weer.

Het onderscheidende design van de Belluno, samen met zijn innovatieve functionaliteiten, heeft in 2022 geleid tot de bekroning met de prestigieuze Red Dot Award voor design. Deze erkenning onderstreept niet alleen de esthetische pracht van de Belluno, maar ook zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Met de Belluno haalt u niet alleen een overkapping in huis, maar een stijlvolle toevoeging aan uw tuin die een gevoel van luxe en comfort biedt. Ervaar zelf de perfecte harmonie tussen vorm en functie met de Belluno en creëer een buitenruimte waar u keer op keer van zult genieten.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Belluno (nieuw) vanaf € 12825,- (B3000 x U2537) incl. montage.

Specificaties

Merk Verano®
Max. Breedte 4250
Max. Uitval 6000
Materiaal Aluminium met glas
Bediening Elektrisch
Extra Mogelijk met LED verlichting
Zonwering Geïntegreerde zonwering
Toepassing Vrijstaand, gevel of inbouw
Combineerbaar met Schuifwanden en Ritzscreens

Populaire kleuren

Antraciet structuur

Antraciet structuur

Wit

Wit structuur

Zwart structuur

RAL kleuren

Alle RAL kleuren

Rapallo

Het lamellendak Rapallo biedt u de ultieme flexibiliteit om te genieten van uw terras, ongeacht het weer. De lamellen van dit dak zijn niet alleen kantelbaar, maar ook verschuifbaar. Zo kunt u eenvoudig de perfecte balans vinden tussen zon en schaduw, afhankelijk van uw voorkeur en de weersomstandigheden.

Op een zonnige dag kunt u de lamellen van de overkapping volledig open schuiven en heerlijk genieten van de warmte en het licht op uw terras. Maar wanneer u wat verkoeling zoekt of wanneer het begint te regenen, kunt u de lamellen eenvoudig sluiten, waardoor er een spatwaterdichte overkapping ontstaat.

Met het lamellendak Rapallo haalt u niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw tuin in huis, maar ook een praktische oplossing om het hele jaar door te genieten van uw buitenruimte. Ervaar de ultieme veelzijdigheid van het lamellendak Rapallo en creëer een plek waar u altijd kunt ontspannen, ongeacht het weer.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Rapallo vanaf € 17101,- (B3000 x U2466) incl. montage.

Lamellendak Rapallo

Specificaties

Merk Verano
Max. breedte 4000 mm
Max. uitval 5252 mm
Bediening Elektrisch
Kleur RAL-kleur naar keuze incl. structuurlakken
Extra Openschuivende lamelconstructie, ledverlichting rondom en regensensor
Combineerbaar met Schuifwanden en Ritzscreens

Populaire kleuren

RAL kleuren

RAL-kleuren

Meer informatie

Inspiratie foto's

Veelgestelde vragen

Wat zijn de maximale afmetingen van een lamellendak?

Verano lamellendaken bieden maximale afmetingen van 450 cm breedte en 600 cm uitval. Maar wilt u een groter terras bedekken? Geen zorgen! Dankzij de mogelijkheid om lamellendaken eenvoudig te koppelen, kunnen enorme overkappingen worden gecreëerd.

Wat kost een lamellendak?

Lamellendaken van Verano staan bekend om hun luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. De prijs voor een lamellenoverkapping begint bij €18.570,- voor een standaardafmeting van 400 cm x 400 cm. Deze investering biedt niet alleen beschutting en comfort, maar voegt ook waarde en stijl toe aan uw buitenruimte.

Kunnen lamellendaken gekoppeld worden?

Lamellendaken zijn eenvoudig te koppelen, waardoor enorme terrassen van beschutting kunnen worden voorzien. Met deze flexibiliteit ben je niet langer beperkt door de maximale afmetingen en kun je jouw buitenruimte naar wens uitbreiden en aanpassen.

Kan een lamellendak van verlichting worden voorzien?

Het lamellendak type V870 - Arezzo kan worden uitgerust met LED-verlichting die subtiel is geïntegreerd in de profielen. Hierdoor ontstaat een sfeervolle verlichting die je terras 's avonds in een warme gloed hult, waardoor je nog langer kunt genieten van de buitenlucht.

Is een lamellenoverkapping bestand tegen regen?

Wanneer de lamellen van een lamellendak gesloten zijn, vormen ze een spatwaterdicht dek, waardoor je droog blijft tijdens regenachtig weer. Het regenwater wordt langs de profielen van de lamellen afgevoerd naar de staanders. Het is echter belangrijk om te weten dat een lamellendak een ongeïsoleerd product is, speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis.

Alternatieve oplossingen

Lamellendaken - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01