Jaloezieën

Verano Jaloezieën inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Jaloeziën-Sittard-Geleen-Limburg

Jaloezieën, de ideale vervanger voor gordijnen

Jaloezieën zijn de ideale vervanger voor gordijnen. Onze jaloezieën worden op maat gemaakt en passen dus altijd perfect in de raamopening. Maak een keuze uit de vele beschikbare kleuren. Ons vakkundig team installeert de jaloezieën.

Vanuit ons hoofdkantoor in Sittard verkoopt Renoco Verano Jaloezieën inclusief vakkundige montage in heel Limburg! Wilt u onze producten ervaren? Kom dan langs in onze 400m2 grote showroom te Sittard, met Jaloezieën en andere Renoco producten. Én niet geheel onbelangrijk, ervaren verkopers met veel productkennis, zij kunnen het gebruik van Jaloezieën demonstreren en al uw vragen beantwoorden.

Jaloezieën Sittard Geleen Limburg

Child Safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor uw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Bespaar op energie

Raamdecoratie kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

2 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze jaloezieën, daarom ontvangt u maar liefst twee jaar garantie.

Assortiment jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium

Vanaf € 111,- (B800 x H800)

Jaloezieën hout

Hout

Vanaf € 190,- (B600 x H600)

Aluminium

Aluminium jaloezieën lenen zich voor iedere ruimte in uw woning. Indien gesloten, weerkaatst het aluminium de zon en weert het de warmte zodat het binnen heerlijk koel en donker blijft. Indien geopend zorgt de lichtweerkaatsing voor natuurlijke lichtinval thuis.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Aluminium vanaf € 111,- (B800 x H800) incl. montage.

Aluminium jaloezieën

Specificaties

Merk Verano
Min - Max breedte 300 mm - 3000 mm
Min - Max hoogte 250 mm - 3250 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

Populaire kleuren

Alu | 10.2277

Alu | 10.2277

Alu | 10.2277

Alu | 10.2348

Alu | 10.2277

Alu | 10.2414

Alu | 10.2277

Alu | 10.2704

Hout

Of u nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, hout werkt altijd. Houten jaloezieën geven uw interieur karakter. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Hout vanaf € 190,- (B600 x H600) incl. montage.

Jaloezieën hout

Specificaties

Merk Verano
Min - Max breedte 400 mm - 2650 mm
Min - Max hoogte 200 mm - 4000 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

Populaire kleuren

Hout | 30.1020

Hout | 30.1020

Hout | 30.1020

Hout | 30.1001

Hout | 30.1104

Hout | 30.1104

Hout | 30.1002

Hout | 30.1002

Meer informatie

Inspiratie foto's

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen aluminium en houten jaloezieën?

Hout en aluminium hebben van zichzelf een heel andere uitstraling, maar het belangrijkste verschil is wel de vorm van de lamellen. Aluminium lamellen zijn heel dun en gebogen en houten lamellen zijn een stuk dikker en recht. Dat zorgt natuurlijk voor een heel andere sfeer in een ruimte. Met houten jaloezieën kun je een ruimte een landelijk en warm karakter geven, terwijl je met aluminium jaloezieën juist een meer moderne of industriële sfeer kunt creëren. Door de grote variëteit in verkrijgbare kleuren en afwerking in zowel hout als aluminium, kunt u daar natuurlijk zelf een eigen invulling aan geven.

Wat is het verschil tussen ladderband en ladderkoord?

De lamellen van een horizontale jaloezie hangen ladderkoorden of ladderbanden. De laddervorm kun je zien als je tegen de zijkant van een jaloezie aankijkt. De meest eenvoudige uitvoering een ladderkoord. Een ladderband is een decoratieve variant waarbij er stoffen banden aan de voor- en achterzijde langs de lamellen lopen. De werking van beide varianten is hetzelfde. Afhankelijk van de breedte, lopen er 2 tot 7 ladderkoorden of -banden door een jaloezie.

Omdat het ladderkoord dun is, valt het minder op. Bij ons kunt u de kleur van het ladderkoord zelf kiezen. Het nadeel van ladderkoord is dat de gaatjes in het midden van de lamellen, waardoor de optrekkoorden lopen, zichtbaar blijven als de jaloezie gesloten is. Door die gaatjes kan wat licht blijven schijnen.

Kan ik de jaloezieën elektrisch bedienen?

Ja dit is zeker mogelijk. U kunt kiezen voor de elektrische optie in onze jaloezieën daarmee kunt u deze bedienen via een afstandsbediening of zelfs via je telefoon. U kunt deze dan kantelen en/of helemaal openen/sluiten.

Alternatieve oplossingen

Jaloezieën - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01