Jaloezieën

Verano Jaloezieën inclusief vakkundige montage in heel Limburg!

Jaloeziën-Sittard-Geleen-Limburg

Upgrade het Interieur met Stijlvolle Jaloezieën

Renoco biedt jaloezieën als het perfecte alternatief voor wie op zoek is naar een stijlvolle vervanging voor gordijnen. Onze jaloezieën worden op maat gemaakt, zodat ze naadloos passen in uw raamopening. Met een uitgebreid kleurenpalet kunt u de jaloezieën aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur. Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van uw nieuwe jaloezieën.

Jaloezieën Sittard Geleen Limburg

Child Safety

Bij Renoco nemen we veiligheid serieus, vooral als het gaat om raambekleding en kinderen. Daarom worden onze jaloezieën en plisségordijnen standaard voorzien van een break-away connector om verstrikking te voorkomen. Belangrijke voorschriften, zoals de maximale lengte van de bedieningsketting of het bedieningskoord, worden strikt nageleefd. Deze lengte is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type bediening en de bevestigingshoogte.

2 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze jaloezieën, daarom ontvangt u maar liefst 5 jaar materiaalgarantie.

Bespaar op energie

Raamdecoratie kan tijdens de zomermaanden gemiddeld 3 tot 12% energie besparen voor woningen.

Assortiment jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium

Vanaf € 111,- (B800 x H800)

Jaloezieën hout

Hout

Vanaf € 190,- (B600 x H600)

Aluminium

Aluminium jaloezieën zijn veelzijdig en geschikt voor elke ruimte in uw woning. Wanneer ze gesloten zijn, weerkaatst het aluminium de zon en houdt het de warmte buiten, waardoor het binnen heerlijk koel en donker blijft. Maar wanneer ze geopend zijn, zorgen de jaloezieën voor een aangename natuurlijke lichtinval thuis, dankzij de lichtweerkaatsing. Met aluminium jaloezieën kunt u dus genieten van zowel comfortabele koelte als warme, natuurlijke verlichting, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Aluminium vanaf € 111,- (B800 x H800) incl. montage.

Aluminium jaloezieën

Specificaties

Merk Verano
Min - Max breedte 300 mm - 3000 mm
Min - Max hoogte 250 mm - 3250 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

Populaire kleuren

Alu | 10.2277

Alu | 10.2277

Alu | 10.2277

Alu | 10.2348

Alu | 10.2277

Alu | 10.2414

Alu | 10.2277

Alu | 10.2704

Hout

Of u nu een industriële of landelijke woonstijl heeft, hout is altijd een goede keuze. Houten jaloezieën voegen karakter toe aan uw interieur en creëren een warme en sfeervolle ambiance. Bij Renoco worden onze houten jaloezieën vervaardigd van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit van het materiaal, maar ook een milieuvriendelijke productie. Kies voor houten jaloezieën om uw interieur te verrijken met natuurlijke schoonheid en tijdloze elegantie.

Prijzen

Vanaf prijs

Er is al een Hout vanaf € 190,- (B600 x H600) incl. montage.

Jaloezieën hout

Specificaties

Merk Verano
Min - Max breedte 400 mm - 2650 mm
Min - Max hoogte 200 mm - 4000 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

Populaire kleuren

Hout | 30.1020

Hout | 30.1020

Hout | 30.1020

Hout | 30.1001

Hout | 30.1104

Hout | 30.1104

Hout | 30.1002

Hout | 30.1002

Meer informatie

Inspiratie foto's

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen aluminium en houten jaloezieën?

Hout en aluminium hebben elk een unieke uitstraling, maar het belangrijkste verschil zit hem in de vorm van de lamellen. Aluminium lamellen zijn dun en gebogen, terwijl houten lamellen dikker en recht zijn. Dit verschil zorgt voor een heel andere sfeer in een ruimte. Met houten jaloezieën kunt u een ruimte een landelijk en warm karakter geven, terwijl aluminium jaloezieën juist een meer moderne of industriële uitstraling bieden. Dankzij de grote variatie aan kleuren en afwerkingen in zowel hout als aluminium, kunt u zelf een unieke invulling geven aan uw interieur.

Wat is het verschil tussen ladderband en ladderkoord?

Horizontale jaloezieën worden opgehangen aan ladderkoorden of ladderbanden, waarbij de laddervorm zichtbaar is langs de zijkant van de jaloezie. Ladderkoorden zijn de eenvoudige uitvoering, terwijl ladderbanden een decoratieve variant vormen met stoffen banden langs de lamellen. Beide varianten hebben 2 tot 7 ladderkoorden of -banden, afhankelijk van de breedte. Bij ladderkoorden kunt u zelf de kleur kiezen, maar de gaatjes in het midden van de lamellen blijven zichtbaar wanneer de jaloezie gesloten is, wat mogelijk wat licht doorlaat.

Kan ik de jaloezieën elektrisch bedienen?

Absoluut, bij Renoco bieden we elektrische opties aan voor onze jaloezieën. Met deze functie kunt u uw jaloezieën bedienen via een afstandsbediening of zelfs rechtstreeks via uw telefoon. U heeft volledige controle over het kantelen van de lamellen en kunt de jaloezieën eenvoudig helemaal openen of sluiten, alles met slechts een druk op de knop. Ervaar het gemak en het comfort van elektrische jaloezieën in uw woning.

Alternatieve oplossingen

Jaloezieën - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01