Slimme screens & ritsscreens

Slimme bediening voor uw screens & ritsscreens

Slimme Bediening voor uw Screens & Ritsscreens

Het bedienen van screens met een optrekband of draaistang is niet langer nodig. Vooral als u meerdere screens heeft, kan handmatige bediening een hele klus zijn. Bovendien kan het lastig zijn als u te maken heeft met fysieke beperkingen of moeilijk bereikbare ramen. Gelukkig biedt de motor met afstandsbediening hier een oplossing voor! Alle informatie over deze optie vindt u op deze pagina. Als u specifiek geïnteresseerd bent in informatie over screens en ritzscreens zelf, kunt u onze Screens & Ritzscreens pagina bekijken.


Screens & Ritsscreens
Screens & Ritsscreens

Screens en Ritsscreens Bedienen zoals U dat Wenst

Met slimme bedieningsopties voor Screens & Ritzscreens heeft u geen fysieke inspanning meer nodig en kunt u ze vanaf elke plek bedienen. Bekijk hieronder al onze opties voor slimme bediening van uw screens en ritzscreens.

Bedien Uw Rolluiken Overal in Huis Met Gemak

U kunt op elk gewenst moment alle screens & ritzscreens tegelijkertijd bedienen met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Hierdoor hoef u nooit meer elk screen of ritsscreen in uw woning na te lopen om deze met een ouderwertse draaistang of optrekband te bedienen.


Bedien Screens & Ritsscreens met de Somfy app

Wilt u geen gedoe meer met handmatige bediening van uw screens? Dat is geen probleem! Met elektrische screens kunt u alles naar wens automatiseren. Stel in dat uw rolluiken op vaste tijden automatisch openen en sluiten, zodat ze perfect aansluiten bij uw dagelijkse routine.


Maar wat als uw dagelijkse schema steeds verandert? Ook daarvoor hebben we een oplossing: gebruik de Tahoma app om scenario's in te stellen. Hiermee kunt u uw elektrische rolluiken met één klik aanpassen aan verschillende activiteiten, zoals film kijken, slapen of gewoon genieten van het uitzicht vanuit uw luie stoel. Pas de lichtinval en privacy naar wens aan, zowel binnen als buiten!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer screen
Oké, ik sluit het slaapkamer screen

Bedien Screens en Ritzscreens met uw Stem

Koppel uw screens met Google, Alexa of Siri en bedien de screens door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed, maar bent u vergeten de screens te sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Met de Zonsensor uw Woning Altijd Aangenaam Koel

Elke keer dat de sensor een sterke stijging van de temperatuur waarneemt, gaan uw verticale screens automatisch naar beneden, waardoor de temperatuur in huis optimaal blijft.


De draadloze zonsensor sluit alle screens automatisch op een ingestelde tijd zodra deze zonlicht detecteert. Hierdoor blijft de temperatuur in huis aangenaam. Bovendien beschermt u uw interieur en planten tegen verkleuring en uitdroging. De zonsensor past ook de opening- en sluitingstijden automatisch aan op basis van het seizoen. U kunt echter altijd de automatisering van de screens onderbreken met de afstandsbediening.


Houd Nieuwsgierige Blikken Buiten

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw screens of ritzscreens? Geen probleem: omdat uw screens elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer uw screens zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met de TaHoma Switch creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit gegarandeerd

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Gemak dient de mens

Na een lange werkdag wilt u van een rustige avond thuis kunnen genieten. De producten van Somfy helpen u om van uw huis of appartement een comfortabele plek te maken. Met Somfy kunt u namelijk alle apparatuur centraal bedienen op de manier die u kiest.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme screens & ritsscreens - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01