Slimme screens & ritzscreens

Slimme bediening voor uw Screens & Ritzscreens

Slimme bediening voor uw Screens & Ritzscreens

Een optrekband of draaistang om screens te bedienen is niet meer nodig. Zeker als u meerdere screens hebt is het met de hand bedienen best een klus. Heeft u te maken met fysieke beperkingen of moeilijk bereikbare ramen? De motor met afstandsbediening biedt uitkomst! Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de Screens & Ritzscreens zelf? Bekijk dan onze Screens & Ritzscreens pagina.


Screens & Ritzscreens
Screens & Ritsscreens

Screens en Ritzscreens bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor Screens & Ritzscreens.

Waar u ook bent in uw woning, Screens & Ritzscreens kunt u overal bedienen

U kunt op elk gewenst moment alle screens & ritzscreens tegelijkertijd bedienen met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Hierdoor hoef u nooit meer elk screen of ritzscreen in uw woning na te lopen om deze met een oudewertse draaistang of optrekband te bedienen.


Bedien Screens & Ritzscreens met de Somfy app

Waar u ook bent, sluit of open eenvoudig uw elektrische screens en ritzscreens vanaf uw mobiele telefoon. Bent u op uw werk en wordt het ineens wel erg warm? Wanneer u Screens en Ritzscreens elektrisch kunt bedienen, speel je hier slim op in: sluit via de app snel de screens thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Wanneer u thuis komt van uw werk is uw huis heerlijk koel.


Schakel over op slimme Screens en Ritzscreen met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al je toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de screens maar ook van uw terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer screen
Oké, ik sluit het slaapkamer screen

Bedien Screens en Ritzscreens met uw stem

Koppel uw screens met Google, Alexa of Siri en bedien de screens door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed, maar bent u vergeten de screens te sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Met de slimme sensoren uw woning altijd aangenaam koel

Elke keer dat de sensor een sterke stijging van de temperatuur waarneemt, gaan uw verticale screens automatisch naar beneden, waardoor de temperatuur in huis optimaal blijft.


De draadloze zonsensor sluit alle screens automatisch op een ingestelde tijd zodra deze zonlicht detecteert, Hierdoor zal de temperatuur in huis aangenaam blijven. Bovendien bescherm u uw interieur en planten tegen verkleuring en uitdroging. De zonsensor zorgt er ook voor dat de opening- en sluitingstijden zich automatisch aanpassen aan het seizoen. Overigens,u kunt de automatisering van screens altijd onderbreken met de afstandsbediening.


Houd nieuwsgierige blikken buiten

Wilt u in het geheel geen omkijken hebben naar je screens of ritzscreens? Geen probleem: doordat uw screens elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer uw screens zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit gegarandeerd

Sinds jaar en dag worden alle Somfy producten in Frankrijk ontwikkeld. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zijn gebruiksvriendelijk, hebben een lange levensduur en doen wat zij beloven. Op al onze producten zit tevens garantie.

Gemak dient de mens

Na een lange werkdag wilt u van een rustige avond thuis kunnen genieten. De producten van Somfy helpen u om van je huis of appartement een comfortabele plek te maken. Met Somfy kunt u namelijk alle apparatuur centraal bedienen op de manier die u kiest.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme screens & ritzscreens - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01