Slimme lamellen

Slimme bediening voor uw lamellen

Slimme bediening voor uw lamellen

Met gemotoriseerde slimme lamellen hoeft u niet steeds de lamellen met de hand opnieuw in te stellen. Zeker met lamellen kan erg gemakkelijk zijn: met een druk op de knop via de afstansdbediening of uw smartphone kantelt u de lamellen mee met de stand van de zon. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de lamellen zelf? Bekijk dan onze lamellen pagina.


Lamellen
Lamellen Sittard Geleen Limburg

Lamellen bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw lamellen.

Bediening op maat voor uw elektrische lamellen

Somfy staat bekend om zijn vele mogelijkheden op het gebied van bediening. Dit geldt ook voor horizontale lamellen. Of u uw horizontale lamellen nu graag instelt met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op uw smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn uw jaloezieën op maat, ook wat betreft de bediening.


Ook handig: elektrische lamellen zijn onderdeel van Smart Home, dan kunt u vaste scenario’s instellen om elektrische lamellen en andere apparatuur precies op uw leven aan te passen. Staat u bijvoorbeeld altijd om 7 uur op, dan kunt u uw huis samen tegelijkertijd laten ontwaken door de lamellen automatisch te openen, Google Home je favoriete nummer te laten afspelen en 's winters wanneer het dan vaak nog donker is de verlichting automatisch aan te laten.


Bedien uw lamellen met de Somfy app

Als u een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat u wel weet: op een warme zomerdag wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Als u uw lamellen elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app de lamellen thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Eenmaal klaar met werken komt u thuis in een heerlijk koele woning.


Schakel over op slimme lamellen met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de lamellen maar ook van uw terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer lamellen
Oké, ik sluit de slaapkamer lamellen

Bedien uw lamellen met uw stem

Koppel uw lamellen met Google, Alexa of Siri en bedien de lamellen door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed en wilt u graag je lamellen sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer juw lamellen

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw lamellen? Geen probleem: doordat lamellen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer uw lamellen zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit van Franse bodem

Alle Somfyproducten worden ontwikkeld in Frankrijk. We testen onze producten uitgebreid en brengen alleen producten op de markt die de uitgebreide test hebben doorstaan. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt als u voor elektrische lamellen met een Somfy motor kiest.

Jij kiest je bediening

Of u nu graag een afstandsbediening of een wandschakelaar gebruikt of alles liefst zo veel mogelijk via een app op uw telefoon regelt: met Somfy heeft u het voor het kiezen. Elektrische binnenzonwering staat voor gemak, en dat is altijd gemak op uw manier.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme lamellen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01