Slimme sectionaalpoort

Slimme bediening voor je sectionaalpoort

Slimme bediening voor je sectionaalpoort

Maak je sectionaalpoort slim met een Somfy motor. Open je sectionaalpoort als je aan komt rijden met de auto of sluit deze met je mobiele telefoon. Alle informatie hierover vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar enkel de informatie over de sectionaalpoorten zelf? Bekijk dan onze sectionaalpoorten pagina.


Sectionaalpoorten

Sectionaalpoort bedienen zoals jij dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor je sectionaalpoort.

Slimme sectionaalpoort

Waar je ook bent, je kunt je sectionaalpoort bedienen

Je kunt op elk gewenst moment je sectionaalpoort met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet bedienen.


Slimme sectionaalpoort

Bedien je sectionaalpoort met de Somfy app

Waar je ook bent, je sluit of opent eenvoudig je elektrische sectionaalpoort vanaf je telefoon. Ben je niet thuis en je kinderen staan voor een gesloten deur thuis? Je kunt op afstand de sectionaalpoort openen.


Verbind alles in je woning met TaHoma

Met TaHoma sta je altijd en overal in verbinding met je huis via de app op je smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals je zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kun je al deze producten op afstand bedienen: je sluit je rolluiken vanaf kantoor of schakelt je buitenverlichting aan vanaf je vakantieadres.


Met TaHoma creëer je een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Europa

Alle producten van Somfy worden ontwikkeld in Frankrijk. Kies je voor Somfy, dan kies je voor een kwaliteitsmerk dat al meer dan 50 jaar vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke producten maakt. Een elektrische garagedeuropener van Somfy is dan ook handig en veilig in gebruik en gaat lang mee.

Gemakkelijke centrale bediening

Voor welk product je ook kiest, je hebt op het gebied van bediening ook iets te kiezen. Wat voor alle Somfy producten echter hetzelfde is, is dat je ze centraal bedient. Met een afstandsbediening vanaf je luie stoel bijvoorbeeld, of met je smartphone vanaf je ligbed op het strand in Griekenland. Bij een comfortabel huis hoort comfortabele bediening.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdek je een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme sectionaalpoort - Offerte aanvragen

Na ontvangst van je offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij je aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wens je meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij je hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wil je graag een adviseur van Renoco bij jou laten langskomen? Vul dan onderstaand formulier in. Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wens je meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij je hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2020 Renoco