Slimme sectionaalpoort

Slimme bediening voor uw sectionaalpoort

Slimme bediening voor uw sectionaalpoort

Maak uw sectionaalpoort slim met een Somfy motor. Open de sectionaalpoort als u aan komt rijden met de auto of sluit deze met uw mobiele telefoon. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de sectionaalpoorten zelf? Bekijk dan onze sectionaalpoorten pagina.


Sectionaalpoorten

Sectionaalpoort bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw sectionaalpoort.

Waar u ook bent, uw sectionaalpoort kunt u overal bedienen

U kunt op elk gewenst moment uw sectionaalpoort met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet bedienen.


Bedien uw sectionaalpoort met de Somfy app

Waar u ook bent, sluit open eenvoudig uw elektrische sectionaalpoort vanaf uw mobiele telefoon. Bent u niet thuis en uw kinderen staan voor een gesloten deur thuis? Open de deur met uw smartphone en uw kinderne kunnen veilig naar binnen.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Europa

Alle producten van Somfy worden ontwikkeld in Frankrijk. Kiest u voor Somfy, dan kiest u voor een kwaliteitsmerk dat al meer dan 50 jaar vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke producten maakt. Een elektrische garagedeuropener van Somfy is dan ook handig en veilig in gebruik en gaat lang mee.

Gemakkelijke centrale bediening

Voor welk product u ook kiest, u heeft op het gebied van bediening ook iets te kiezen. Wat voor alle Somfy producten echter hetzelfde is, is dat je ze centraal bedient. Met een afstandsbediening vanaf uw luie stoel bijvoorbeeld, of met uw smartphone vanaf je ligbed op het strand in Griekenland. Bij een comfortabel huis hoort comfortabele bediening.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme sectionaalpoort - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01