Slimme sectionaalpoort

Slimme bediening voor uw sectionaalpoort

Slimme Bediening voor uw Sectionaalpoort

Maak uw sectionaalpoort slim met een Somfy motor. Open de sectionaalpoort gemakkelijk als u aan komt rijden met de auto, of sluit deze eenvoudig met uw mobiele telefoon. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Als u alleen geïnteresseerd bent in informatie over de sectionaalpoorten zelf, bekijk dan onze sectionaalpoorten pagina.


Sectionaalpoorten

Uw Sectionaalpoort Bedienen zoals u dat Wenst

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek! Bekijk hieronder al onze opties voor slimme bediening van uw sectionaalpoort. Met de verschillende mogelijkheden voor bediening kunt u uw sectionaalpoort gemakkelijk openen en sluiten, waar u ook bent.

Bedien Uw Sectionaarpoort Overal wanner U dat Wenst

U kunt op elk gewenst moment uw sectionaalpoort met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet bedienen.


Bedien uw Sectionaalpoort met de Somfy app

Waar u ook bent, u kunt uw elektrische sectionaalpoort gemakkelijk openen en sluiten vanaf uw mobiele telefoon. Zelfs als u niet thuis bent en uw kinderen voor een gesloten deur staan, kunt u de deur veilig openen met uw smartphone, zodat ze naar binnen kunnen. Met de handige bediening via uw mobiele telefoon, heeft u altijd controle over de toegang tot uw huis.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met de TaHoma Switch creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Europa

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Gemakkelijke centrale bediening

Met Somfy producten heeft u verschillende bedieningsopties tot uw beschikking. U kunt ze bedienen via hand- of muurzenders, maar ook met behulp van een app op uw smartphone. Bovendien kunt u de producten van Somfy integreren in uw Somfy Smart Home, waardoor u ze allemaal vanaf één centraal punt kunt bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw huis, ongeacht waar u zich bevindt.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor rolluiken bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy rolluik motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme sectionaalpoort - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01