Slimme jaloezieën

Slimme bediening voor je Jaloezieën

Slimme bediening voor je Jaloezieën

Met gemotoriseerde slimme jaloezieën hoef je niet steeds je jaloezieën met de hand opnieuw in te stellen. Zeker met jaloezieën kan erg gemakkelijk zijn: met een druk op de knop via de afstansdbediening of je smartphone kantel je de lamellen mee met de stand van de zon. Alle informatie hierover vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar enkel de informatie over de Jaloezieën zelf? Bekijk dan onze Jaloezieën pagina.


Jaloezieën

Jaloezieën bedienen zoals jij dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor je jaloezieën.

Slimme jaloezieën

Bediening op maat voor je elektrische jaloezieën

Somfy staat bekend om zijn vele mogelijkheden op het gebied van bediening. Dit geldt ook voor horizontale jaloezieën. Of je je horizontale jaloezieën nu graag instelt met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op je smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn je jaloezieën op maat, ook wat betreft de bediening.


Ook handig: zijn je elektrische jaloezieën onderdeel van je Smart Home, dan kun je vaste scenario’s instellen om je elektrische jaloezieën en je andere apparatuur precies op je leven aan te passen. Sta je bijvoorbeeld altijd om 7 uur op, dan kun je je huis samen met je laten ontwaken door je jaloezieën te openen, je Google Home ja favoriete nummer te laten afspelen en je verlichting te laten aangaan om die tijd.


Slimme jaloezieën

Bedien je jaloezieën met de Somfy app

Als je een dag van huis bent, weet je niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat je wel weet: op een warme zomerdag wil je graag thuiskomen in een koel huis. Als je je jaloezieën elektrisch kunt bedienen, speel je hier slim op in: je sluit via de app je jaloezieën thuis om je interieur te beschermen tegen zonlicht. ’s Middags kom je thuis is een fijn koel huis.


Schakel over op slimme jaloezieën met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al je toepassingen. Met een vingerbeweging bedien je niet alleen de app voor de jaloezieën maar ook van je terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme jaloezieën
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer jaloezie
Oké, ik sluit de slaapkamer jaloezie

Bedien je jaloezieën met je stem

Koppel je jaloezieën met Google, Alexa of Siri en bedien je jaloezieën door het hele huis met je stem. Lig je net in bed en wil je graag je jaloeziën sluiten? Zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Slimme jaloezieën

Automatiseer je jaloezieën

Wil je in het geheel geen omkijken hebben naar je jaloezieën? Geen probleem: doordat je jaloezieën elektrisch zijn, kun je alles naar wens automatiseren. Programmeer je jaloezieën zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft je persoonlijke leven privé.


Verbind alles in je woning met TaHoma

Met TaHoma sta je altijd en overal in verbinding met je huis via de app op je smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals je zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kun je al deze producten op afstand bedienen: je sluit je rolluiken vanaf kantoor of schakelt je buitenverlichting aan vanaf je vakantieadres.


Met TaHoma creëer je een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Europees kwaliteitsmerk

Met Somfy haal je kwaliteit in huis. Onze producten worden ontwikkeld in Frankrijk en we zijn pas tevreden als het soepel werkt en gemakkelijk in gebruik is. Al onze producten worden uitgebreid getest op gebruiksvriendelijkheid.

Aansturen zoals jij wilt

Hoe wil jij je elektrische jaloezieën of andere vorm van raamdecoratie of zonwering graag aansturen? Voor alle slimme huisautomatiseringsproducten van Somfy geldt: jij kiest hoe je ze aanstuurt. Houd je alles zelf in de hand of besteed je de bediening uit aan bijvoorbeeld scenario’s of sensoren?

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdek je een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme jaloezieën - Offerte aanvragen

Na ontvangst van je offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij je aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wens je meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij je hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wil je graag een adviseur van Renoco bij jou laten langskomen? Vul dan onderstaand formulier in. Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wens je meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij je hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2020 Renoco