Slimme jaloezieën

Slimme bediening voor uw Jaloezieën

Slimme bediening voor uw Jaloezieën

Met gemotoriseerde slimme jaloezieën hoeft u niet steeds de jaloezieën met de hand opnieuw in te stellen. Zeker met jaloezieën kan erg gemakkelijk zijn: met een druk op de knop via de afstansdbediening of uw smartphone kantelt u de lamellen mee met de stand van de zon. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de Jaloezieën zelf? Bekijk dan onze Jaloezieën pagina.


Jaloezieën
Jaloezieën Sittard Geleen Limburg

Jaloezieën bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw jaloezieën.

Bediening op maat voor uw elektrische jaloezieën

Somfy staat bekend om zijn vele mogelijkheden op het gebied van bediening. Dit geldt ook voor horizontale jaloezieën. Of u uw jaloezieën nu graag instelt met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op uw smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn uw jaloezieën op maat, ook wat betreft de bediening.


Ook handig: uw elektrische jaloezieën zijn onderdeel van Smart Home, dan kunt u vaste scenario’s instellen om uw elektrische jaloezieën en andere apparatuur precies op uw leven aan te passen. Staat u bijvoorbeeld altijd om 7 uur op, dan kunt u je huis tegellijkertijd laten ontwaken door de jaloezieën te openen, Google Home uw favoriete nummer te laten afspelen en 's s winters wanneer het dan vaak nog donker is de verlichting te laten aangaan om die tijd.


Bedien uw jaloezieën met de Somfy app

Als u een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat u wel weet: op een warme zomerdag wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Als u uw jaloezieën elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app de jaloezieën thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Na het werk komt u thuis in een fijn koel huis.


Schakel over op slimme jaloezieën met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al je toepassingen. Met een vingerbeweging bedien je niet alleen de app voor de jaloezieën maar ook van je terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer jaloezie
Oké, ik sluit de slaapkamer jaloezie

Bedien uw jaloezieën met uw stem

Koppel uw jaloezieën met Google, Alexa of Siri en bedien uw jaloezieën door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed en wilt u graag de jaloeziën sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer uw jaloezieën

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw jaloezieën? Geen probleem: doordat uw jaloezieën elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer uw jaloezieën zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Europees kwaliteitsmerk

Met Somfy haal je kwaliteit in huis. Onze producten worden ontwikkeld in Frankrijk en we zijn pas tevreden als het soepel werkt en gemakkelijk in gebruik is. Al onze producten worden uitgebreid getest op gebruiksvriendelijkheid.

Aansturen zoals jij wilt

Hoe wilt u uw elektrische jaloezieën of andere vorm van raamdecoratie of zonwering graag aansturen? Voor alle slimme huisautomatiseringsproducten van Somfy geldt: u kiest hoe u ze aanstuurt. Houdt u alles zelf in de hand of besteedt u de bediening uit aan bijvoorbeeld scenario’s of sensoren?

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme jaloezieën - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01