Slimme jaloezieën

Slimme bediening voor uw Jaloezieën

Slimme bediening voor uw jaloezieën

Met gemotoriseerde slimme jaloezieën hoeft u niet steeds de jaloezieën met de hand opnieuw in te stellen. Dit is vooral handig omdat jaloezieën vaak op verschillende tijdstippen van de dag moeten worden aangepast, afhankelijk van de stand van de zon en uw behoefte aan privacy. Met een druk op de knop via de afstandsbediening of uw smartphone kunt u de lamellen eenvoudig kantelen, zodat ze perfect zijn afgestemd op de hoeveelheid licht die u wenst. Alle informatie hierover vindt u op onze pagina. Als u specifiek geïnteresseerd bent in de jaloezieën zelf, kunt u onze jaloezieën pagina bekijken.


Jaloezieën
Jaloezieën Sittard Geleen Limburg

Jaloezieën Bedienen zoals U dat Wenst

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw jaloezieën.

Bediening op Maat voor uw Elektrische Jaloezieën

Somfy staat bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bediening, en dit geldt ook voor horizontale jaloezieën. Of u nu de voorkeur geeft aan bediening via een afstandsbediening, een wandschakelaar, de app op uw smartphone of volledig automatische instellingen: met Somfy zijn uw jaloezieën altijd op maat, inclusief de bediening.


Een handige functie is dat uw elektrische jaloezieën kunnen worden geïntegreerd in een Smart Home-systeem. Hierdoor kunt u vaste scenario's instellen die perfect aansluiten op uw levensstijl. Staat u bijvoorbeeld elke ochtend om 7 uur op? Dan kunt u uw huis laten ontwaken door de jaloezieën automatisch te openen, uw favoriete nummer af te spelen via Google Home, en indien nodig de verlichting aan te laten gaan, vooral handig in de winter wanneer het nog donker is.


Bedien uw Jolluiken met de Somfy app

Als u een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat u wel weet: op een warme zomerdag wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Als u uw jaloezieën elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app de jaloezieën thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Na het werk komt u thuis in een fijn koel huis.


Schakel over op slimme jaloezieën met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al je toepassingen. Met een vingerbeweging bedien je niet alleen de app voor de jaloezieën maar ook van je terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer jaloezie
Oké, ik sluit de slaapkamer jaloezie

Bedien uw Jaloezieën met uw Stem

Koppel uw jaloezieën met Google, Alexa of Siri en bedien uw jaloezieën door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed en wilt u graag de jaloeziën sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer uw Jaloezieën

Met elektrisch bedienbare jaloezieën hoeft u zich geen zorgen te maken over het handmatig aanpassen ervan. U kunt alles naar wens automatiseren, zodat uw jaloezieën zich aanpassen aan uw levensstijl. Programmeer bijvoorbeeld uw jaloezieën zo dat ze automatisch sluiten wanneer het donker wordt en de verlichting aangaat, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft. Met deze automatisering kunt u genieten van extra comfort en gemak in uw huis.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met de TaHoma Switch creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Europees kwaliteitsmerk

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Aansturen zoals u wenst

Met Somfy producten heeft u verschillende bedieningsopties tot uw beschikking. U kunt ze bedienen via hand- of muurzenders, maar ook met behulp van een app op uw smartphone. Bovendien kunt u de producten van Somfy integreren in uw Somfy Smart Home, waardoor u ze allemaal vanaf één centraal punt kunt bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw huis, ongeacht waar u zich bevindt.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor rolluiken bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy rolluik motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme jaloezieën - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01