Slimme rolgordijnen

Slimme bediening voor uw rolgordijnen

Slimme bediening voor je rolgordijnen

De voordelen van elektrische rolgordijnen: perfect voor het filteren van licht en privacy, aantrekkelijk strak uiterlijk, instelbare snelheid van de ingebouwde motor, breed scala aan stoffen en transparantieniveaus en geschikt voor grote ramen. Bedien uw slimme rolgordijnen zoals u dat wilt, met een afstandsbediening, tablet of smartphone. Heel eenvoudig met oplossingen van Somfy! Kind veilig: geen trekkoordjes. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de rolgordijnen zelf? Bekijk dan onze rolgordijnen pagina.


Rolgordijnen
Rolgordijnen Sittard Geleen Limburg

Rolgordijnen bedienen zoals jij dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor je rolgordijnen.

Bediening op maat voor uw elektrische rolgordijnen

Somfy staat bekend om zijn vele mogelijkheden op het gebied van bediening. Dit geldt ook voor rolgordijnen. Of u uw rolgordijnen nu graag instelt met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op uw smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn uw rolgordijnen op maat, ook wat betreft de bediening.


Ook handig: zijn uw elektrische rolgordijnen onderdeel van Smart Home, dan kunt u vaste scenario’s instellen om uw elektrische rolgordijnen en andere apparatuur precies op uw leven aan te passen. Staat u bijvoorbeeld altijd om 7 uur op, dan kunt u uw huis tegelijkertijd laten ontwaken door de rolgordijnen automatisch te openen, Google Home je favoriete nummer te laten afspelen en 's winters wanneer het vaak nog donker is wanneer u opsaat rond deze tijd de verlichting aan te laten gaan.


Bedien uw jaloezieën met de Somfy app

Als u een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat u wel weet: op een warme zomerdag wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Als u uw rolgordijnen elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app de rolgordijnen thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Eenmaal klaar met werken komt u thuis in een heerlijk koele woning.


Schakel over op slimme rolgordijnen met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de rolgordijnen maar ook van uw terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer rolgordijnen
Oké, ik sluit de slaapkamer rolgordijnen

Bedien uw rolgordijnen met uw stem

Koppel uw rolgordijnen met Google, Alexa of Siri en bedien uw jaloezieën door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed en wilt u graag de rolgordijnen sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer uw rolgordijnen

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw rolgordijnen? Geen probleem: doordat uw rolgordijnen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer de rolgordijnen zo dat ze dicht gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Frankrijk

De ontwikkeling van onze producten vindt al sinds ons ontstaan, meer dan 50 jaar geleden, in Frankrijk plaats. Somfy staat bekend als innovatief merk met kwalitatief sterke producten. Die eer houden we graag hoog: we testen onze producten daarom uitgebreid en staan garant voor een lange levensduur van onze producten.

Welke bediening kies je?

De manier waarop u uw apparatuur bedient, kunt u zelf kiezen bij Somfy. We bieden uitgebreide mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor elektrische rolgordijnen met ‘klassieke’ muurzenderbediening of afstandsbediening of ga voor bediening via de app of automatische bediening aan de hand van een zonsensor.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme rolgordijnen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01