Slimme rolgordijnen

Slimme bediening voor uw rolgordijnen

Slimme bediening voor uw rolgordijnen

Ontdek de voordelen van elektrische rolgordijnen: ideaal voor het reguleren van lichtinval en privacy, strak en modern uiterlijk, aanpasbare snelheid van de ingebouwde motor, ruime keuze aan stoffen en transparantieniveaus, en geschikt voor grote ramen. Bedien uw slimme rolgordijnen zoals u dat wilt, met een afstandsbediening, tablet of smartphone. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij de oplossingen van Somfy! Bovendien zijn ze kindveilig: geen trekkoordjes. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar specifieke details over de rolgordijnen zelf? Bekijk dan onze rolgordijnen pagina.


Rolgordijnen
Rolgordijnen Sittard Geleen Limburg

Rolgordijnen Bedienen zoals U dat Wenst

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor je rolgordijnen.

Bediening op Maat voor uw Elektrische Rolgordijnen

Somfy staat bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bediening, en dit geldt ook voor rolgordijnen. Of u uw rolgordijnen nu graag instelt met een afstandsbediening, een wandschakelaar, via de app op uw smartphone of volledig automatisch: met Somfy zijn uw rolgordijnen op maat, inclusief de bediening.


Een handige feature is dat uw elektrische rolgordijnen onderdeel kunnen uitmaken van uw Smart Home. Hierdoor kunt u vaste scenario's instellen om uw elektrische rolgordijnen en andere apparatuur precies aan te passen aan uw levensstijl. Staat u bijvoorbeeld altijd om 7 uur op, dan kunt u uw huis tegelijkertijd laten ontwaken door de rolgordijnen automatisch te openen, uw favoriete nummer af te spelen via Google Home en 's winters, wanneer het nog donker is, de verlichting te laten aangaan rond deze tijd.


Bedien uw Rolgordijnen met de Somfy App

Als u een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer zal zijn. Maar op warme zomerdagen wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Met elektrische rolgordijnen kunt u hier slim op inspelen: sluit eenvoudig via de app de rolgordijnen thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Zo kunt u bij thuiskomst genieten van een heerlijk koele woning.


Met slimme rolgordijnen, zoals die van Connexoon Window io, kunt u scenario's instellen die bij uw levensstijl passen. U kunt deze scenario's met één klik activeren en al uw toepassingen beheren, zoals uw rolgordijnen, terraszonwering, garagedeur en verlichting, allemaal vanuit één app. Zo wordt het beheren van uw huis nog eenvoudiger en comfortabeler.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer rolgordijnen
Oké, ik sluit de slaapkamer rolgordijnen

Bedien uw Rolgordijnen met uw Stem

Met de mogelijkheid om uw rolgordijnen te koppelen aan spraakassistenten zoals Google, Alexa of Siri, wordt het bedienen van uw jaloezieën wel heel eenvoudig. Of u nu net in bed ligt en de rolgordijnen wilt sluiten of zich elders in huis bevindt, met een eenvoudig spraakcommando regelt u alles zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken. Met deze slimme integratie wordt uw huis nog comfortabeler en gemakkelijker te beheren.


Automatiseer uw Rolgordijnen

Geen zorgen meer over uw rolgordijnen met onze elektrische oplossingen. Met de mogelijkheid om uw rolgordijnen te automatiseren, kunt u alles naar wens instellen. Programmeer uw rolgordijnen bijvoorbeeld zo dat ze automatisch sluiten zodra het donker wordt en de lichten aangaan, zodat uw privacy behouden blijft. Met deze handige automatisering hoeft u niet steeds zelf in te grijpen en kunt u genieten van een zorgeloos en comfortabel gebruik van uw rolgordijnen.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met de TaHoma Switch creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Kwaliteit uit Frankrijk

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Welke bediening kiest u?

Met Somfy producten heeft u verschillende bedieningsopties tot uw beschikking. U kunt ze bedienen via hand- of muurzenders, maar ook met behulp van een app op uw smartphone. Bovendien kunt u de producten van Somfy integreren in uw Somfy Smart Home, waardoor u ze allemaal vanaf één centraal punt kunt bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw huis, ongeacht waar u zich bevindt.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor rolluiken bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy rolluik motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme rolgordijnen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01