Beschutting tegen slecht weer

Goed beschut tegen wind en regen

Wie houdt er niet van om lekker de barbecue aan te steken en buiten te genieten van het lekker weer. Maar in Nederland kan er zo maar een regenbui roet in het eten gooien. Met een overkapping zit je tijdens een Hollandse regenbui toch lekker droog in eigen tuin en kan die gezellige barbecue avond gewoon door gaan.


Terrasoverkapping houdt je terras droog

Een terrasoverkapping van Renoco is een verlengstuk van je woonkamer. Zo haalt u een stukje binnen naar buiten. De aluminium terrasoverkapping monteren we aan de gevel van uw woning. Kies een dak dat past bij uw wensen. Veel schaduw of juist veel lichtinval, het is allemaal mogelijk. In onze showroom treft u verschillende terrasoverkappingen aan.


Uit de wind

Als het waait beïnvloedt dat de temperatuur in uw tuin. Wilt u uw tuin behaaglijk houden dan is een goede bescherming tegen de wind een aanrader. Kijk eens naar onze glazen windschermen, deze zorgen voor een beschutte plek. Laat ze elektronisch omhoog gaan, wanneer het windstil is laat u ze in de laagste stand staan, zo heeft u alle vrijheid.


Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01