Beschutting tegen slecht weer

Optimaal Beschermd tegen Wind en Regen voor een Droog en Comfortabel Buitenleven

Niets is zo gezellig als het aansteken van de barbecue en buiten genieten van het mooie weer. Maar in Nederland kan een onverwachte regenbui snel roet in het eten gooien. Gelukkig biedt een overkapping de perfecte oplossing. Tijdens een typisch Hollandse regenbui kunt u toch lekker droog in uw eigen tuin zitten en kan die gezellige barbecue avond gewoon doorgaan. Met een overkapping geniet u het hele jaar door van uw buitenruimte, ongeacht het weer.


Een Terrasoverkapping Houdt Je Terras Altijd Droog

Een terrasoverkapping van Renoco vormt een naadloze uitbreiding van uw woonruimte, waardoor u een stukje binnen naar buiten haalt. Onze hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen worden aan de gevel van uw woning gemonteerd en bieden diverse opties voor het dak, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past. Of u nu op zoek bent naar veel schaduw of juist veel natuurlijke lichtinval, bij Renoco is het allemaal mogelijk. Bezoek onze showroom om ons assortiment aan terrasoverkappingen te bekijken en ontdek de mogelijkheden voor uw buitenruimte.


Beschut en Comfortabel Buiten Zonder Wind

Wanneer het waait, kan dit de temperatuur in uw tuin beïnvloeden en het comfort verminderen. Als u uw tuin behaaglijk wilt houden, is goede bescherming tegen de wind essentieel. Ontdek onze glazen windschermen, die zorgen voor een beschutte en aangename plek in uw tuin. Met onze elektronisch bedienbare glazen windschermen kunt u ze eenvoudig omhoog laten gaan wanneer het winderig is. Op windstille momenten kunt u ze in de laagste stand laten staan, waardoor u de vrijheid heeft om optimaal van uw tuin te genieten. Bekijk ons assortiment glazen windschermen voor meer informatie.


Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01