Slimme uitvalschermen

Slimme bediening voor uw uitvalschermen

Slimme Bediening voor uw Uitvalschermen

Een draaistang om uw uitvalschermen te bedienen is verleden tijd. Vooral als u meerdere uitvalschermen heeft, kan handmatige bediening een hele klus zijn. Als u te maken heeft met fysieke beperkingen of moeilijk bereikbare ramen, biedt een motor met afstandsbediening de oplossing! Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u alleen geïnteresseerd in informatie over de uitvalschermen zelf? Bekijk dan onze uitvalschermen pagina.


Uitvalschermen
Uitvalscherm Sittard Geleen Limburg

Uitvalschermen Bedienen zoals u dat Wenst

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw uitvalschermen.

Bedien Uw Rolluiken Overal in Huis Met Gemak

U kunt op elk gewenst moment alle uitvalschermen tegelijkertijd bedienen met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Hierdoor hoeft u nooit meer elk uitvalscherm in uw woning na te lopen om deze met een oudewerts draaistang te bedienen.


Bedien uw Uitvalschermen met de Somfy App

Ook heel handig is bediening via de app met uw smartphone. Stel dat u onderweg naar een verjaardag ineens bedenkt dat u uw knikarmscherm niet hebt neergelaten. Met de app kunt u het knikarmscherm alsnog neerlaten, waar u ook bent.


Schakel over naar een Tahoma Switch. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor het zonnescherm, maar ook andere apps voor uw raamzonwering, garagedeur en verlichting. Intuïtief, handig én leuk!


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit woonkamer uitvalscherm
Oké, ik sluit het woonkamer uitvalscherm

Bedien uw Uitvalschermen met uw Stem

Koppel uw uitvalschermen met Google, Alexa of Siri en bedien ze door het hele huis met uw eigen stem. Of u nu op de bank in de woonkamer zit en de zon naar binnen begint te schijnen, met een eenvoudig spraakcommando kunt u uw uitvalschermen sluiten, zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken. Het gemak van spraakgestuurde bediening maakt het beheer van uw uitvalschermen moeiteloos en handig.


Slim knikarm zonnescherm regen wind zon sensoren Sittard Geleen Limburg

Sensoren voor Zon, Wind, Regen en Temperatuur

Een zonsensor geïnstalleerd aan uw woning biedt geautomatiseerde controle over uw gemotoriseerde raamzonwering. Dit niet alleen beschermt uw meubels en planten tegen schadelijke UV-straling, maar zorgt ook voor een aangenaam koel binnenklimaat.


Bovendien, in het geval van harde wind, kan deze uw raamzonwering beschadigen. Hier komt de draadloze windsensor in actie, die ervoor zorgt dat uw zonwering op tijd wordt ingetrokken om schade te voorkomen, waardoor de levensduur wordt verlengd.


Automatiseer uw Uitvalschermen

Dat klinkt als een handige en slimme oplossing! Met elektrische uitvalschermen die geautomatiseerd zijn, kunt u inderdaad genieten van extra gemak en comfort. Zo kunt u de uitvalschermen automatisch laten reageren op de veranderende omstandigheden, zoals het tijdstip van de dag of de lichtintensiteit. Dit biedt niet alleen meer privacy, maar helpt ook om uw huis koel te houden en uw interieur te beschermen.


Verbind Alles in uw Woning met TaHoma Switch

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met uw huis via de app op uw smartphone. Sluit je elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt de buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met de TaHoma Switch creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Franse kwaliteit

Alle producten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij hechten grote waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in huisautomatiseringsproducten en innoveren elke dag.

Centrale bediening

Met Somfy kunt u de apparaten in uw huis eenvoudig vanaf één centraal punt bedienen. Dit geldt niet alleen voor uw elektrische rolluiken, maar ook voor uw zonwering, verlichting en beveiligingsapparatuur. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt altijd verbinding maken met uw huis en uw apparaten bedienen via uw smartphone. Zo heeft u altijd controle over uw huis, waar u ook bent.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor rolluiken bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in uw Somfy rolluik motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme uitvalschermen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01