Slimme uitvalschermen

Slimme bediening voor uw uitvalschermen

Slimme bediening voor uw uitvalschermen

Een draaistang om uitvalschermen te bedienen is niet meer nodig. Zeker als u meerdere uitvalschermen hebt is het met de hand bedienen best een klus. Heeft u te maken met fysieke beperkingen of moeilijk bereikbare ramen? De motor met afstandsbediening biedt uitkomst! Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de uitvalschermen zelf? Bekijk dan onze uitvalschermen pagina.


Uitvalschermen
Uitvalscherm Sittard Geleen Limburg

Uitvalschermen bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw uitvalschermen.

Waar je ook bent in uw woning, uitvalschermen kunt u overal bedienen

U kunt op elk gewenst moment alle uitvalschermen tegelijkertijd bedienen met één afstandsbediening, wandschakelaar, mobiele telefoon of tablet. Hierdoor hoeft u nooit meer elk uitvalscherm in uw woning na te lopen om deze met een oudewerts draaistang te bedienen.


Bedien uw uitvalschermen met de Somfy app

Waar u ook bent, sluit of open eenvoudig uw elektrische uitvalschermen vanaf uw mobiele telefoon. Bent u op uw werk en wordt het ineens wel erg warm? Als u uw uitvalschermen elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app snel uwuitvalschermen thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Eenmaal klaar met werken komt u thuis in een heerlijke koele woning.


Schakel over op slimme uitvalschermen met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al je toepassingen. Met een vingerbeweging bedien je niet alleen de app voor de uitvalschermen maar ook van je terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit woonkamer uitvalscherm
Oké, ik sluit het woonkamer uitvalscherm

Bedien uw uitvalschermen met uw stem

Koppel uitvalschermen met Google, Alexa of Siri en bedien uw uitvalschermen door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u op de bank in de woonkamer en begint de zon naar binnen te schijnen? Sluit uw uitvalschermen, het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Slim knikarm zonnescherm regen wind zon sensoren Sittard Geleen Limburg

Sensoren voor zon, wind, regen en temperatuur

Een zonsensor aan het huis kan worden gebruikt voor automatische bediening van uw gemotoriseerde raamzonwering. De meubels en planten worden beter beschermd tegen UV-straling en het huis zal comfortabel koel worden gehouden.


Als een harde wind opsteekt, kan deze uw raamzonwering beschadigen. Een draadloze windsensor zorgt ervoor dat uw zonwering ter bescherming op tijd naar binnen gaat waardoor ze ook langer meegaan.


Automatiseer uw uitvalschermen

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw uitvalschermen? Geen probleem: doordat uw uitvalschermen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer uw uitvalschermen zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakelt buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëert u een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die je kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Franse kwaliteit

Somfy komt uit Frankrijk en maakt al meer dan 50 jaar lang innovatieve oplossingen voor een slim huis. Al onze producten , dus ook onze oplossingen voor automatische rolluiken, worden ontwikkeld in Frankrijk. Wij staan daarom garant voor een goede kwaliteit en een lange levensduur van onze producten

Centrale bediening

De apparatuur in uw huis vanaf één centraal punt bedienen: dat kan met Somfy. Niet alleen je elektrische raamzonwering, maar ook uw verlichting en beveiligingsapparatuur kunt u centraal en op afstand bedienen. Bent u niet thuis? Ook dan staat u in verbinding met thuis: bedien uw apparatuur via uw smartphone. Zo heeft u altijd de controle over thuis, waar u ook bent.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt u een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme uitvalschermen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2023 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01