Slimme vouwgordijnen

Slimme bediening voor uw vouwgordijnen

Slimme bediening voor uw vouwgordijnen

Door te kiezen voor elektrische vouwgordijnen maakt u het uzelf het leven gemakkelijker. Zeker als u meerdere vouwgordijnen hebt, kan het een tijdrovende klus zijn om de vouwgordijnen steeds te openen en te sluiten. Een slim vouwgordijn open en sluit u met een druk op de knop van je afstandsbediening of wandschakelaar of zelfs via uw mobiele telefoon. Nog handiger: u stelt de bediening eenmalig in en voortaan opent en sluit u elektrische vouwgordijn wanneer jij u wilt. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar enkel de informatie over de vouwgordijnen zelf? Bekijk dan onze vouwgordijnen pagina.


Vouwgordijnen
Vouwgordijn vouwgordijnen Sittard Geleen Limburg

Vouwgordijnen bedienen zoals u dat wilt

Geen fysieke inspanning meer nodig en controle vanaf elke plek, bekijk hieronder al onze opties van slimme bediening voor uw vouwgordijnen.

Je automatische vouwgordijnen als onderdeel van je Smart Home

Onze slimme vouwgordijnen kunt u opnemen in uw Somfy Smart Home. Met de TaHoma box kun je het Smart Home samenstellen dat bij jou past.


Met een Smart Home kunt u alle kanten uit. U kunt zich bijvoorbeeld focussen op gemak, maar ook op beveiliging, klimaatcontrole of op sfeer. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.


Uw vouwgordijnen opnemen in Smart Home systeem geeft u de mogelijkheid om:

elektrische vouwgordijnen op te nemen in scenario’s, bijvoorbeeld een ochtendscenario en een avondscenario dat u zelf samenstelt;

Altijd en overal je elektrische vouwgordijnen te kunnen bedienen in de Somfy app;

UW automatische vouwgordijnen te laten aansturen door een aan de Somfy TaHoma gekoppelde zonsensor, zodat uw huis altijd aangenaam koel blijft.


Bedien uw jaloezieën met de Somfy app

Als je een dag van huis bent, weet u niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat u wel weet: op een warme zomerdag wilt u graag thuiskomen in een koel huis. Als u uw vouwgordijnen elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in: sluit via de app de vouwgordijnen thuis om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Eenmaal klaar met werken komt u thuis in een heerlijk koele woning.


Schakel over op slimme vouwgordijnen met Connexoon Window io. Maak sferen aan, bewaar ze en activeer ze opnieuw met één klik, en beheer al uw toepassingen. Met een vingerbeweging bedient u niet alleen de app voor de vouwgordijnen maar ook van je terraszonwering, garagedeur en de verlichting.


Slimme bediening met Google Home Sittard Geleen Limburg
Hallo, Hoe kan ik helpen?
Sluit slaapkamer gordijn
Oké ik sluit het slaapkamer gordijn

Bedien uw vouwgordijnen met uw stem

Koppel vouwgordijnen met Google, Alexa of Siri en bedien uw vouwgordijnen door het hele huis met uw eigen stem. Ligt u net in bed en wilt u graag de vouwgordijnen sluiten? Het is zo gebeurd met een spraakcommando zonder ook maar een afstandsbediening aan te raken.


Automatiseer uw vouwgordijnen

Wilt u in het algeheel geen omkijken hebben naar uw vouwgordijnen? Geen probleem: doordat uw vouwgordijnen elektrisch zijn, kunt u alles naar wens automatiseren. Programmeer uw vouwgordijnen zo dat ze omlaag gaan als het donker wordt en de lichten aangaan, dan blijft uw persoonlijke leven privé.


Verbind alles in uw woning met TaHoma

Met TaHoma staat u altijd en overal in verbinding met thuis via de app op uw smartphone. Sluit elektrische apparatuur, zoals zonwering, verlichting, beveiliging, verwarming en garagepoort, eenvoudig aan op TaHoma. Nu kunt u al deze producten op afstand bedienen: sluit rolluiken vanaf kantoor of schakel buitenverlichting aan vanaf uw vakantieadres.


Met TaHoma creëer je een comfortabele Smart Home. TaHoma is optimaal compatibel: alleen Somfy zelf heeft al meer dan 100 producten die u kunt aansluiten op TaHoma. Verder werkt TaHoma met veel andere grote merken, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE, Sonos, Velux, Honeywell en Danfoss.


Waarom verkopen wij slimme Somfy producten

Europese kwaliteit

Somfy ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten. We zijn ontstaan in Frankrijk en ontwikkelen al meer dan vijftig jaar innovatieve Smart Home-oplossingen. Onze kwaliteit weerspiegelt zich in onze garantie. Op onze motoren voor vouwgordijnen zit bijvoorbeeld een garantie van 5 jaar.

Jij kiest je bediening

Hoe bedient u uw gemotoriseerde vouwgordijnen graag? Bij Somfy heeft u de keuze uit uiteenlopende soorten bedieningen. Uw vouwgordijn met Somfy motor heeft dus niet alleen een kleur die bij je past, maar ook een bediening die bij u past.

Garantie op onze producten

Op de motoren voor zonwering bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Ontdekt i een mankement in je Somfy motor binnen deze termijn van 5 jaar? Laat het ons weten!

Slimme vouwgordijnen - Offerte aanvragen

Na ontvangst van uw offerte aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Adviseur aan huis

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, om alle mogelijkheden uit te leggen.

test345

Telefonisch advies

Wil je graag persoonlijk telefonisch advies of heb je een vraag? Bel ons.

Showroom

Kom vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten.

Adviseur aan huis

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij één van onze adviseurs in om bij u aan huis de afmetingen nauwkeurig op te meten.
Dit bezoek is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u meer opties? Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

© 2024 Renoco
KVK: 65.99.86.77
BTW nr: NL 85.63.50.291 B01